Áldemokráciák szövetsége

2017. július 26. 13:48

A német úgynevezett demokrácia, a franciához hasonlóan, veszélyes példát mutat a mi jövőbemutató áldemokráciáinkkal szemben. Támogatja a politikai pluralizmust, a jogállam koncepcióját, a reakciós fékek és ellensúlyok rendszerét, a sajtószabadságot, a szociális szabadpiacot, sőt a menekültek humánus kezelését.

2017. július 26. 13:48
Charles Gati
Népszava

„Az alakuló ülés után kiadott zárónyilatkozat szerint »a német úgynevezett demokrácia, a franciához hasonlóan, veszélyes példát mutat a mi jövőbemutató áldemokráciáinkkal szemben. Támogatja a politikai pluralizmust, a jogállam koncepcióját, a reakciós fékek és ellensúlyok rendszerét, a sajtószabadságot, a szociális szabadpiacot, sőt a menekültek humánus kezelését. Mi több, a német elit és a közvélemény nemcsak támogatja az Európai Uniót, de áldozatokra is hajlandó érte.«

A záróközlemény felhívta a figyelmet Csehország és Szlovákia ambivalens politikai helyzetére, a harc ott még nem dőlt el ugyanis. A prágai TV-ben például komoly politikai viták láthatók, a szlovák elnök pedig az úgynevezett demokratikus orientációt támogatja. »Szükség van arra,« így a záróközlemény, »hogy mindkét ország egészséges elemei hathatós támogatást kapjanak dezinformciós szerveinktől, felhasználva az orosz szervek történelmi jelentőségű sikerét Amerikában 2016-ban.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2017. július 27. 11:09
Romániát mintademokráciának nevezni netán szintén csak ironizálás volt? :))) Az a baj, hogy ez is felülről kezdett el öregedni, ami azzal a veszéllyel jár, hogy még néhány év, és nem találja a saját pisztolyát sem. :D
afrikai
2017. július 26. 21:42
Mondja a nagy demokrata,aki puccsal döntene meg külföldi kormányokat.ez a féreg még meddig rontja a levegôt vajon?
Harangláb
2017. július 26. 21:15
F@szfej, milyen demokrácia az, amelyik nem képes megvédeni a polgárait???...Annál még egy light-os diktatúra is jobb, mert ott legalább rend van...
SilentBob
2017. július 26. 20:38
A vádirat szerint Gáti Mariann amerikai ügyvédek és szociális munkások bevonásával létrehozott egy szervezetet, amely magyar szülők gyermekeinek anyagi ellenszolgáltatásért történő jogellenes külföldi örökbefogadását bonyolította le. Az orvos-genetikus által vezetett XIV. kerületi családtervezési központot, a genetikai tanácsadás mellett terhességmegszakítás és örökbefogadás ügyében is többen felkeresték. Czeizel Endre 1992-ben Budapesten ismerkedett meg Gáti Mariannal. Megállapodásuk alapján Czeizel a hozzá látogatóknak, anyagi ellenszolgáltatásért cserébe, felvetette a külföldi, elsősorban amerikai állampolgárok részére történő örökbe adást - áll a vádiratban. http://www.origo.hu/itthon/20000511gati.html Ettől már elvált?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!