Szegények és nyugdíjasok, illetve szegény nyugdíjasok hazája leszünk

2017. május 28. 13:49

Különösen vészterhes ez a 370 ezres elvágyódó tömeg. Hiszen az ország egyes részei szinte elnéptelenednek.

2017. május 28. 13:49
Nagy B. György
Vasárnapi Hírek

„Csakhogy akik gyerekkel váltanak országot, vagy épp külföldön vállalnak gyereket, vélhetően nem jönnek haza. És ezért különösen vészterhes ez a 370 ezres elvágyódó tömeg. Hiszen az ország egyes részei szinte elnéptelenednek.

A belső mozgásoknak és némi bevándorlásnak köszönhetően egyedül a nyugat-dunántúli, illetve a közép-magyarországi régió gyarapodott egy kicsit, minden más terület embert veszít. Észak-Magyarország, Dél-Alföld és Dél-Dunántúl rohamtempóban sorvad, lassan kiürül fél Magyarország. Ez pedig azt jelenti, hogy ezek a régiók olyan emberhiánnyal küzdenek, ami elriaszt minden beruházást, új munkahelyet.

Marad a közmunka és a kivándorlás. Ha ugyan. Ugyanis utóbbihoz is kell némi alaptőke.

Ez hosszú távon életveszélyes – ezt  a kormány is tudja –, ugyanis két részre szakadhat az ország. Középen és nyugaton egy önmaga erejéből boldoguló réteg él majd, míg az ország déli és keleti felét olyanok lakják, akiknek életben maradása a kormánytól függ. Illetve lesz még egy hatalmas réteg, a nyugdíjasoké, kiknek életminősége szintén az államon múlik.

Ez pedig egyszerre jelent demográfiai és gazdasági csődhelyzetet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Orange79
2017. május 29. 10:01
Ez nem kormanyfuggo, altalanos jelenseg az, hogy az EU-n belul de altalaban a vilagon is az emberek a jobb eletszinvonalat igero teruletek fele aramlanak, emiatt folosleges nyarvogni. Kelet Europa ennek kulonosen ki van teve, egyelore, de nagy esely van ra, hogy az arab/nigger tomegek es az iszlamizalodas miatt elobb-utobb bedol a nyugati alom es akkor kelet fele fognak menekulni a feherek.
RollsRoyce
2017. május 29. 09:22
Nagy B@szdmeg Gyuri , Lengyelországból úgy 2 és fél millió lengyel ment el. Senki nem sír . És ?
Peter8811
2017. május 29. 07:14
Bizony azok leszünk, a hülye Pillér Lalyos reformjából kifolyólag.
áfonya
2017. május 29. 06:29
"Szegények és nyugdíjasok, illetve szegény nyugdíjasok hazája leszünk" ha 2018-ban a népnyúzó betolakodó gyilkos simogató kommunista ballibsik ismét kormányra kerülnek .Idegen csürhét a magyar nép nyakára telepítenék ,a nyugdíjasok nyugdíját családok élethez való jogát elvennék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!