Beletörölte a lábát a köztévé az olimpia eszméjébe

2016. augusztus 07. 09:42

Mintha ez a 18 éves szíriai lány nem is létezett volna. Knézy riporter (?) azt sem közölte a köztévé nézőivel, hogy a lány a menekült válogatott tagjaként indulhatott az olimpián.

2016. augusztus 07. 09:42
Föld S. Péter
Most & Itt

„Ez a mostani gyalázat még az eddigi hírhamisításoknál is szégyenletesebb. Annál is aljasabb, mint amikor a több tízezres tömeget néhány tucatnyi lézengőnek hazudtak.

Ezúttal az olimpiát sikerült beszennyezni.

A 100 méteres pillangóúszás egyik előfutamát a 18 éves Yusra Mardini nyerte. Nem szír színekben, ami normális üzemmenetben természetes lett volna, hanem a menekült válogatott tagjaként. Yusra Maridin ugyanis menekült. Társaival együtt úszva menekült a tengeren.

Knézy Jenő riporter(?) most meg sem említette a nevét. Sem a versenyzők felsorolásakor, sem pedig az eredmények ismertetésekor. Mintha ez a 18 éves szíriai lány nem is létezett volna. Knézy riporter (?) azt sem közölte a köztévé nézőivel, hogy a lány a menekült válogatott tagjaként indulhatott az olimpián.

Volt már ilyen Magyarországon. Ötvenes éveknek hívták azt az időszakot, és a hatvanas évek elejére is átnyúlt. Nagy fekete autók, éberség.

Éjjel, nappal, minden hullámhosszon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 355 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2016. október 10. 12:16
2 magyar arany után már kár erőlködni a magyar sport eredményeinek ilyen szintű lenézésével..vagy figyelmen kívül hagyásával.. Vagy van még ennél is lejjebb lúzer balos firkászok?
kamasuka
2016. október 09. 11:17
Szeppuku, baromállat! Próbáld ki! Rád fér.
kamasuka
2016. október 09. 11:17
Azóta kiderült, hogy kisebbségi volt.
kamasuka
2016. október 09. 11:16
Ez max. butafax dékás. Nem ám a két magyarról beszélnek aki aranyat nyert, nem. Arról a hülye szíriairól, aki baszott hazája csapatában indulni. Menekült csapat. Mintha basztak volna 2016 előtt egyet is indítani ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!