Nem férnek a bőrükbe az imperialisták

2015. október 16. 11:44

Tessék elolvasni a Mandineren közzétett listát, és tegye fel a kezét, aki szerint ez a probléma, nem pedig az a jogtiprás, ami mellett öt éve elmegyünk.

2015. október 16. 11:44
Seres László
Seres László
hvg.hu

„A Mandiner által megszerzett non paperből kiderül, hogy a NAV-os korrupciós/kitiltási botrány kirobbanása után az amerikai diplomaták nemcsak az elhíresült »fecnit« adták át a magyaroknak, vázlatosan leírva, milyen alapvető kifogásaik vannak (egyébként maga Goodfriend ügyvivő tette világossá akkoriban, hogy nem önmagában a »fecni« volt a bizonyíték a csalásokról, hanem egy másik átadott doksi), hanem volt ott egy szélesebb tematikájú demokrácia-paper is, amely az alkotmányosságtól a választási törvényen át a civil szféráig tesz határozott javaslatokat a NER-nek. (...)

Tényleg hihetetlen, mit képzelnek ezek. Pimasz és vérlázító javaslatokkal jönnek, nem véletlenül javasolták Goodfriendnek magyar részről, hogy inkább csak turistaként legyen jelen Magyarországon, ha egyáltalán. Ezzel az értelmezési kerettel összhangban Stumpf András is »csicskáztatásról«»követelésekről«»parancsoló hangnemű iratról« beszél, holott semmi új nincs benne: ez max. egy összefoglaló lehet mindazokról a kifogásokról, amiket Washington hosszú évek óta előad az orbáni csicskáztató rendszerrel kapcsolatban.

Mert lehet persze, hogy diplomáciai irathoz képest kissé nyers az angol felszólító mód, ellenben aki itt él, pontosan tudja, hogy nem ez a gond, hanem az, amit az irat kifogásol, abban ugyanis egyetlen felesleges szó nincsen. Amerika azt kéri rajtunk számon, amit nekünk kéne magunkon, a kormányunkon, meg azon, amit korábban a lelkiismeretünknek hívtunk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2015. október 17. 10:55
Az a probléma, hogy az ellenzék képes az amcsikat ráuszítani a saját kormányunkra. Mert az a lista az ellenzék rinyálása, és nem jogtiprás. Az ellenzék győzze meg minderről a választókat, és nyerjen választást, és csinálja jobban. Ne a birodalmat uszítsa az országra.
kulalak
2015. október 16. 23:16
Ez weyerbélázás SL. A pontok a Tavares jelentés végéről vannak, ugyanazok írták/sugalmazták, HM meg KLS. Nem jön vissza a 2010 előtti világ, leszavazták.
madarasi.abel
2015. október 16. 18:49
"Amerika azt kéri rajtunk számon, amit nekünk kéne magunkon, a kormányunkon, meg azon, amit korábban a lelkiismeretünknek hívtunk." köszönöm, ez így teljes.
Eisenberger Benjámin
2015. október 16. 15:06
Szóval, neked Seres, ez az eljárás elfogadható, és demokratikus. Nos, az ilyen koszos zsidók miatt nem jutottunk előre 20 év alatt, sőt mindenünket szétrabolták azok akiket olyannyira imádsz (szopd le őket geci!). 2010-ben úgy döntöttünk, ebből elég volt. Mármint a multikulti-szabadkőműves-zsidó diktatúrából. A kétharmad nagyon sok hibát követett el, és követ ma is el, de NEM EZEKET!!! Ezek a törvények biztosítják Magyarország szuverenitását, el a kezekkel tőlük. Nem véletlen hogy a rohadék, zsidó-tetű irányítású USA-nak pont ezek nem tetszenek. Kurva anyjukat, lófasz a seggükbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!