A hazához való jog

2015. október 13. 11:00

A kormánynak minden törvényes eszközzel meg kell akadályoznia, hogy a balliberálisok multikulturális társadalom iránti vágyálma Magyarországon a békében élni akaró polgárok számára ne változzon rémálommá.

2015. október 13. 11:00
Petrin László
Magyar Idők

„Ez az ideológiai torzszülött értékmentes társadalmakat hirdet, ahol minden megengedett és semmi sem számít bűnnek (lásd a pedofil cselekmények dekriminalizálására irányuló nyílt politikai törekvéseket vagy a marihuána legalizálásának szorgalmazását). Ellensége a nemzetállamoknak és a kereszténységnek, megkérdőjelezi az összes bevett szokást és hagyományt, igyekszik szétrombolni azokat, végterméke az anarchia, a nihilizmus és a hedonizmus. A neoliberalizmus hívei ma előszeretettel hivatkoznak az emberi jogokra, az üldözöttek megsegítésére és a tömeges bevándorlás mellett kardoskodnak. Hamis prófétaként hirdetik a multikulturális társadalom már régen megbukott, ócska ideológiáját.

A neoliberalizmus által bekötött szemmel botladozó Európa nyugati fele már húsz évvel ezelőtt irányt tévesztett, eltért az alapító atyák eszméitől, azokon átlépve veszélyes irányba fordult. Igazolva látszik Soros György két évtizeddel ezelőtti fenyegetésének valódisága. 1993ban Soros György milliárdos Budapesten Orbán Viktorral és Kövér Lászlóval folytatott beszélgetése során arról akarta meggyőzni a Fidesz vezetőit, hogy Európa és Amerika egyedül a liberális megoldásokat és a liberális ideológiát fogadja el. Soros hangsúlyozta, hogy »Európa elvet mindent, ami keresztény, hagyományos vagy nemzeti«. Komoly figyelmeztetésnek szánta, miszerint »a hagyományos értékekre való hivatkozásnak az lesz a vége, hogy nacionalizmussal, fasizmussal és antiszemitizmussal fogják őket vádolni«. (Igor Janke: Hajrá, magyarok!, 136. oldal, Rézbong Kiadó 2013.)(...)

Nem veszik észre, hogy saját nemzetük kárára történő, leplezett honfoglalás zajlik Európa szívében, az idegen hazába való behatolásról és annak elfoglalásáról van szó. Ugyanis aki nem honfoglalóként, hanem befogadásra váró vendégként érkezik, annak úgy is kellene viselkednie és a befogadó országot akként is kellene tisztelnie. Ehelyett nem a bevándorlók illeszkednek be az őket befogadó társadalomba, hanem mintha ők lennének a többség, elvárják a befogadó polgároktól, hogy azok alkalmazkodjanak az ő szokásaikhoz, erkölcsi felfogásukhoz és vallásukhoz. Anakronisztikus módon az történik, hogy egy fundamentalista vallási meggyőződésnek kerül végzetesen alávetésre a laikus befogadó állam. A kormánynak minden törvényes eszközzel meg kell akadályoznia, hogy a balliberálisok multikulturális társadalom iránti vágyálma Magyarországon a békében élni akaró polgárok számára ne változzon rémálommá.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. október 14. 07:14
Nagyon jó cikk!
OberEnnsinnen
2015. október 13. 14:50
Új kurd-arab koalíciót épít Amerika! "A szervezethez azok a szíriaiak tartoznak, akik szabadon, elkötelezetlenül, méltósággal és mások legitim jogainak tiszteletben tartásával szeretnének élni" szabadon, elkötelezetlenül, méltósággal és mások legitim jogainak tiszteletben tartásával szeretnének élni" Egy látszólag lényegtelemn szócska, ami döntő, bár ügyesen belerejtették: elkötelezetlenül! Ez a balliberálisok multikulturális társadalom iránti mantrája, amelyre hivatkozva feljogosítva érzik magukat a legocsmányabb aljasságok elkövetésére az egészségesen emberi magatartás ellen.
OberEnnsinnen
2015. október 13. 14:40
A virtuálisat elválasztani a valóstól. Adókkal, kemény adókkal. Pl.: Dj, diszkók, műzene megadóztatása, - élő produkció adókedvezménye. Médiapiac: a torzítások minden formájának - arányosan növekvő - megadóztatása. Itt kellene kezdeni.
NagyPál
2015. október 13. 14:01
Húúúúú! Ez nagyon gáz. Persze a gazdáknak meg kell hálálni a zsíros állásokat, de ezzel a vállalhatatlan mocskolódással?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!