Kötelező éves drogtesztet a tiniknek, a politikusoknak és az újságíróknak!

2014. december 06. 11:23

Érdemes lenne bevezetni a rendszeres drogkontrollt a legveszélyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára. Így a 12-18 év közöttiekre, a választott politikusokra és az újságírókra vonatkozhatna az évenkénti kötelező drogteszt.

2014. december 06. 11:23
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Szinte minden nap olvasni droggal kapcsolatos híreket. A téma körül komoly viták bontakoznak ki, mert egyre több társadalmi réteget érint. Megdöbbenve olvasom sokszor, hogy számos »szakértő« drogpolitikát emleget, ugyanakkor sokan vagyunk, akik inkább drogellenes politikáról szeretnénk hallani. A drog ugyanis életveszélyes, féltjük tőle a gyermekeket és a jövőnket is.

Szerintem érdemes lenne bevezetni a rendszeres drogkontrollt a legveszélyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára. Így a 12-18 év közöttiekre, a választott politikusokra és az újságírókra vonatkozhatna az évenkénti kötelező drogteszt. Javasolni fogom az országgyűlési frakciónak, hogy a közeljövőben tűzze napirendre a kérdést és a részletszabályok megvitatása után készítsen jogszabály-tervezetet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2014. december 07. 10:52
Nehogymár!!!Helsinki bizottság!!Gyermeki jogok biztosa!Ombudsman!Mocskos terror nácik!! Ja,az iskolaorvosi ellenőrzés rendben van,fogászati állapotfelmérés az is,és különben is annyira leterheltek szegények(szemét fideszes tananyag),egy kis spanglizás belefér.
Autofocus
2014. december 06. 22:52
Két spangli között benyilatkozza, ez milyen jó lesz fiúk, igaz? :-) Hát nem semmi micsoda önirónia van ebben a srácban.
indiáner
2014. december 06. 22:49
Egész élettképesnek tűnik a Fidesz ifjúgenerációja. Viszont ha a transzatlanti kereskedelmi megállapodásból nem tudunk valahogy kifarolni, akkor az rájuk szárad a következő száz évre.
Mich
2014. december 06. 20:44
Na ettől nem lesz népszerű a médiában - a drogosok kiutálják...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!