Eurovíziók

2013. július 18. 19:30

Mihez tudott kezdeni a Breivik nevű rémmel Norvégia? Meddig tudja a svéd állam végtelen türelemmel pátyolgatni és kiszolgálni a beilleszkedni képtelen rétegeket?

2013. július 18. 19:30
Rajcsányi Gellért
Heti Válasz Online

„2013 hűvös tavaszi napjaiban, szinte egy időben Európa-szerte egy-egy tragikus esemény borzolta a kedélyeket. Dél-Londonban Allahot éltető színes bőrűek a nyílt utcán lemészároltak egy szabadnapos brit katonát, majd videóüzenetben fenyegették a brit társadalmat és az államrendet. Párizsban hátulról szúrt le egy járőröző katonát egy arab ruhát viselő férfi. Svédországban a malmői Eurovízió popfesztiválja idején a nagyvárosi gettók dühös lakói autógyújtogatással eresztették ki a fáradt gőzt. A gyújtogatók többek között a svéd többség rasszizmusára panaszkodtak. De hiszen Svédország a legtoleránsabb országok egyike, ahol a progresszív társadalommérnökök megszerveznék az élet minden pillanatát! Még Svédországban sem tudott eredményt elérni a politikai korrektség paradigmája?

Egyre több országban szaporodnak a fentiekhez hasonló események. Az Egyesült Államokban (a szent szólásszabadságnak köszönhetően) és Európa innenső, maradibbnak címkézett fertályában talán nyíltabban lehet beszélni e civilizációs konfliktusokról. De a német nyelvű országokban és az egyre elborultabb társadalmi kísérletek helyszínéül szolgáló Skandináviában tényleg béklyóba került a közbeszéd, egyszerűen nem lehet nevén nevezni a dolgokat. Mintha különböző okok miatt, de beleragadtak volna a megvalósult orwelli újbeszélbe. Mihez tudott kezdeni a Breivik nevű rémmel Norvégia? Meddig tudja a svéd állam végtelen türelemmel pátyolgatni és kiszolgálni a beilleszkedni képtelen rétegeket?

Sűrűsödő egyedi akciókkal, tömeges zavargásokkal és jól kitervelt merényletekkel folyik egy furcsa háború Európa ellen. A rendészet és a terrorelhárítás keretében persze fellépnek a cselekmények ellen, de ez még nem oldja meg az alapproblémát: Európa kulturális, civilizációs önfeladását.”

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. július 19. 07:13
A kis cserháti faluban ahol nyaraimat töltöm, egyre több Holland költözik végleg. Nem szegény emberek, akik magasabb nyugdíjukból élnének jobban, hanem középosztálybeli emberek. A miért kérdésre kurta válaszuk "mert országunk élhetetlen". Ebből látható nem Konrád Györgyök, Kinga Gönczovák, ők csak a lábukkal szavaznak, és mondják elég!
Andre1bp
2013. július 18. 21:25
A Jobbik meg ezeket akarja a nyakunkra hozni. Muszlimok valagát nyalják.
korona
2013. július 18. 21:22
A mi célunk a királyság (ha lehet, apostoli) helyreállítása, és a rendi társadalom újraépítése. Minden pártoskodás a hazaárulással egyenlő, renegáció. Nem érdekelnek bennünket a határainkon túli vélemények és az sem, hogyan élnek ott az emberek. Magyarország MINDÖRÖKKÉ! Éljen a Magyar Királyság!
korona
2013. július 18. 21:13
A szerző miatt: no coment. Egyébként a legőszintébb üdvözletem Rajcsányi Gellértnek. Ő fejtse meg, mit jelent az első mondatom - magának. Ez van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!