Pintér Sándor, az árvízi hajós

2013. március 16. 11:54

Pintér Sándor már most megérdemli a plecsnit, amit első adandó alkalommal mellére tűz a Köztársasági Elnök Úr.

2013. március 16. 11:54
Balavány György
Balavány György
Különvélemény

Sándor, Önnek ismét igaza van: felelőtlen állampolgárok vágtak neki a közutaknak csütörtökön, közlekedési célzattal. Egyesek kis méretű gyermekeket is vittek magukkal, bele egyenest a katasztrófába. Hát, volt pár halott, fagyási sérülés, pánikpokol és egyéb szövődmények – miért, mit vártak?

Meg sem érdemelnék ezek, Sándor, hogy törődjön velük. De Ön, Sándor, aki mégis, és az elemekkel dacolva, és személyesen, fittyet hányva az ellen mocskolódásának, mintegy az árvízi hajós nyomdokán, Sándor – Ön viszont már most megérdemli a plecsnit, amit első adandó alkalommal mellére tűz a Köztársasági Elnök Úr.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soelmo
2013. március 16. 16:36
Nem a Balavány a bűnös, hanem akik állandóan lenyomják a torkunkon
miloka
2013. március 16. 16:00
Balavány! Ez most nagyon halovány.
kuzmics
2013. március 16. 13:31
Hú, de rámozdult mindenki a helyzetre! Balavány sem maradhat ki! Persze, ezért fizetik.
gabuci
2013. március 16. 13:06
A sanyának az első belügyminisztersége idején könnyebb volt eltüntetni a tárgyi bizonyítékot a Lovin, mint most a havat.Ez kicsit meghaladta a képességeit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!