Kemény, ez a csapat kemény.

2012. október 21. 13:13

Nem 2010 előttre kell visszatérni 2014 után, hanem egy új útnak kéne megszületni, méghozzá minél nagyobb konszenzusban, és társadalmi támogatottsággal.

2012. október 21. 13:13
Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce

„Ez a névsor senkit nem tartalmaz az én generációmból, senkit, akiben biztos lehetnék, ha odaáll egy ilyen ügy mögé, akkor megnyugodhatok. Senkit, aki ne tette volna már le a garasát nekem, hogy hidd el, jó lesz. Senkit, aki az én problémáimra, kéréseimre reflektálna, a rendszerváltás után felnőtt generációk problémáira, kéréseire. Magára a rendszerváltás utáni Magyarország problémáira. A megújulásnak, az új gondolatnak eddig írmagja sincs ebben a csapatban.

Én készségesen beleszeretek a reménybe, hogy Bajnai Gordon jó miniszterelnök lesz, de eddig ezt semmi nem igazolja, sőt egyre kevesebb dolog, ahogy haladunk előre az időben. Ha nem hoz magával Bajnai valami olyat, ami miatt biztos lehetek benne, hogy itt nem a 2010 előtti, mára már aranyfénybe csomagolt szar úszik vissza a víz alatt, akkor az én szavazatom nem nyerik meg.

Merthogy nem 2010 előttre kell visszatérni 2014 után, hanem egy új útnak kéne megszületni, méghozzá minél nagyobb konszenzusban, és társadalmi támogatottsággal, de ha ennek a folyamatnak már az inditó lépésénél is a 2010 előtti arcok röppenek fel, a fiatalabb generációk kihagyásával, az nem más mint a megújulás látszatának, egy harmadik út látszatának feladása.

Én szeretném leváltani Orbán Viktort, de azt szeretném egy olyan csapattal megtenni, amelyben bízni tudok, vagy legalább minimális esélyét látom, hogy jó irányba mennek tovább. Ez viszont egyelőre nincs meg, és ha Bajnai körül is Vörös T. Károlyok fognak menetelni, akkor bizony itt nem lesz leváltva Orbán Viktor.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citizen queen
2012. október 22. 13:00
"A megújulásnak, az új gondolatnak eddig írmagja sincs ebben a csapatban." Persze hogy nincs megújulásnak semmi jele ebben a csapatban, ezek azok, akik húszéve folyamatosan a demokrácia vesztét vizionálják, ha nem az ő politikai kiskedvenceik vannak hatalmon. Ez nem más, mit a sokszorosan levitézlett, hitelét vesztett bal-lib értelmiségi holdudvar, a mindenkori negyven "mértékadó" értelmiségi, akik bármikor készek külföldön mószerolni "szeretett hazájukat", ha nem ők vannak a zsírosbödön mellett. Egyébként korrekt írás, riszpekt. Ahogy látom, kapott is érte hideget-meleget a szerző a blogján, máris habzik ezerrel a jólismert bal-lib nickek hada. Lesz még fideszbérenc, jaffás, és baltás szegény Huba! :-) És igen, ezekkel a naftalinszagú nagy öreg árokásókkal nem lehet megújulnia a bal-lib oldalnak, és rosszul teszi bajnai, ha ezekkel veszi körül magát. (Írom mindezt ellendrukkerként.)
imres
2012. október 21. 23:51
Tarackos elvtárs! Fiatalok vannak. Hogy hol? Hát ott nem. Szimplán leszarják a baloldali pártokat, amin nem is csodálkozom.
tarackos
2012. október 21. 20:22
"de ha ennek a folyamatnak már az inditó lépésénél is a 2010 előtti arcok röppenek fel, a fiatalabb generációk kihagyásával, az nem más mint a megújulás látszatának, egy harmadik út látszatának feladása" De hol vannak a fiatalok? És mi van ha nincsenek, lusták, szarnak rá? Akkor nézzük végig ahogy szétbaltázzák az országot? Egyébként jogos de attól még hozott anyagból dolgozunk...
Lorpo
2012. október 21. 17:44
"Merthogy nem 2010 előttre kell visszatérni 2014 után, hanem egy új útnak kéne megszületni, méghozzá minél nagyobb konszenzusban, és társadalmi támogatottsággal, " 2/3-ad az megfelelő lenne? Várjá most is az van...akkor most hogy van ez? Viccet félretéve, egyetértek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!