Orbán gyertyája

2012. szeptember 24. 12:25

Kedves Miniszterelnök Úr, szokott-e Kádár sírjára koszorút vinni, mielőtt gyertyát gyújt az ötvenhatosok emlékművénél?

2012. szeptember 24. 12:25
Andrassew Iván
Népszava

„Olvasom, hogy a Litvániába látogató Orbán Viktor interjút ad az ottani közszolgálati televíziónak, majd »gyertyát gyújt a szovjet totalitárius rendszer áldozatainak állított emlékműnél, és találkozik egykori politikai foglyokkal«.

Nincs ezzel semmi baj, de azért érdekes lenne, ha a litván televíziós közszolga megkérdezné Orbánt, hogy amikor - két hónapja se - Bakuban megkoszorúzta Heydar Aliyev volt államfő sírját, gondolt-e arra, hogy ez a minden bizonnyal nagyszerű ember az azerbajdzsáni KGB vezetője volt, mielőtt az Azerbajdzsáni Kommunista Párt első titkára és az SZKP Politikai Bizottságának teljes jogú tagja lett. (...)

Kétlem, hogy a litván közszolgálati riporter fölteszi ezt a kérdést: nem gondolja-e Kedves Miniszterelnök Úr, hogy az erkölcsi lepusztulás nyilvánvaló jele, ha valaki a biztos bűnrészesnek koszorút visz, aztán átmegy az áldozatok emlékművéhez gyertyát gyújtogatni? Aligha kérdezi. Ezt se: Kedves Miniszterelnök Úr, szokott-e Kádár sírjára koszorút vinni, mielőtt gyertyát gyújt az ötvenhatosok emlékművénél? Pedig jó kérdés lenne, hiszen ez is beleférne Orbán jellemébe, ha az érdekei így kívánnák.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. szeptember 24. 13:32
and and and.
ballada
2012. szeptember 24. 13:24
Andrassew Iván... te gyertyád kinek sírján könnyedzik????sztalin lennint kidobták a mauzóleumból ,helyére kutat furtak ,akik eddig nyalták a seggét most öblítik a szájukat ,melyek közé te is tartozol.
Soma
2012. szeptember 24. 13:23
Hehe! Olyat még nem hallott ez a demokrata, hogy a törökök is megünneplik Mohácsot?
ballada
2012. szeptember 24. 13:19
Andrassew Iván.....na figyelj te vén pártállami seggnyaló , Orbán mint miniszter kit koszorúz meg ahozz semmi közöd ,mert protolkolhoz tartozik ,nem pedig hova tartozáshoz. Kádár sírja az hol van?? tán csak nem a hullarablók által kiürített helyre gondolsz??? az csak a helye nem sírja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!