Kitört a balhé: váratlan helyről támadják Hámori Lucát

2024. augusztus 04. 20:42

Egy magyar bokszoló szállt bele Hámoriba, igazságtalanságot emleget.

2024. augusztus 04. 20:42

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Mint ismert, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ) vasárnap jelentette be, hogy a párizsi olimpián a női 66 kilogrammos súlycsoportban ötödik helyen végzett Hámori Luca pontszerzéséért járó pénzjutalmát kiegészíti a bronzérmeseket megillető összegre

Ez azt jelenti, hogy míg az olimpiai ötödik helyezettnek járó állami pénzjutalom 15 730 000 forint, a bronzérmesé ennek éppen a duplája, 31 350 000, azaz a MÖSZ pontosan 15 730 000 forintot tesz hozzá a vitatott nemi identitású algériai Imane Helif ellen a negyeddöntőben vereséget szenvedett Hámori prémiumához.

Ennek kapcsán vasárnap délután Kovács Richárd, az ugyancsak negyeddöntős magyar férfi bokszoló egy Facebook-posztot jelentett meg, melyben a következőket írta: 

„Idén az egész életemet feltettem az olimpiára, arra hogy a nemzetemet képviseljem, és a Magyar Ökölvívó Szakszövetséget, mivel éveken keresztül vittem a hátamon az eredményekkel az itthoni boxot!

  • Ott hagytam az állásom!
  • Hónapokig nem láttam a gyermekem! 
  • Hazahoztam márciusban egy EB bronz érmet az olimpia előtt!”

– sorolta.

Majd azzal folytatta, „most pedig megkaptam, hogy én CSAK egy meccset nyertem az olimpián, így engem ez nem érint ez a kezdeményezés! (Legyőztem egy olimpiai bronzérmest, hiszen ez itt nálunk mindennapos az ökölvívásban!)”

Ezt is ajánljuk a témában

Nem érdekli a pénz

Kovács ezután kijelentette, „nem érdekel a pénz, sosem érdekelt! De, az igazságtalanság igen! Köszönöm Magyarország hogy ti mellettem álltatok és álltok! A pályafutásom folytatásáról tájékoztatni fogok Mindenkit!”

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuper
2024. augusztus 05. 10:28
A stílus maga az ember! Ez a sportban halmozottan igaz. Ha lesz "citrom" sport trófea, akkor te leszel az első. Tiszteltelek, megkönnyeztelek a meccseden, de a tisztelem eddig tartott és nem tovább! Nőjj fel a témához és próbáld megérteni az általad megérhetetlent. És most megbróbáltam nagyon visszafogottan és kultúráltan fogalmazni, ami itt nem mindig megy (sajnos)! SAJNÁLOM!!!
kbs-real
2024. augusztus 05. 07:53
Nem az eszéért szeretjük. (És ha egyszer csak azért nem jut tovább, mert az ellenfele egy százkiló néger, aki könnyűsúlyúnak képzeli magát, ő is megkapja majd a kiegészítést.)
Lami66
2024. augusztus 05. 07:31
Nyugalom fiatalember. Majd ha a következő olimpián neked a továbbjutásodat és az éremszerzési lehetőségedet elveszi egy négykezű gnóm, akit nob beenged a kétkezű boxolók közé versenyezni mert ő kétkezűnek érzi magát, akkor majd te is kapsz fájdalompénzt.
mici0510
2024. augusztus 05. 07:29
Ha not kap tovabbmegy. Te a sajat nemeddel nem birtal. Remelem elolvasod a kommenteket,es rajosz,mennyire lejarattad most magad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!