Így reagált Southgate a jövőjét firtató kérdésre a vesztes Eb-döntő után

2024. július 15. 12:34

Megrázta Angliát az újabb kudarc.

2024. július 15. 12:34

Fotó: MI News/NurPhoto via AFP

Mint ismert, vasárnap este Spanyolország hódította el a labdarúgó Európa-bajnokság trófeáját, miután a döntőben 2–1-re legyőzte Angliát. Williams góljára a csereként beállt Palmer még válaszolt, a 86. percben született Oyarzabal-találatra azonban már nem érkezett reakció angol részről. A háromoroszlánosok zsinórban a második Eb-döntőjüket bukták el (rendhagyó módon három éven belül), így érthetően megrázta az országot az újabb kudarc.

Ezt is ajánljuk a témában

Gareth Southgate tehát nem tudta átlépni a saját árnyékát a csapattal, és miután a torna előtt kijelentette, hogy csak akkor marad a kispadon, ha megnyeri a válogatottal a tornát, a döntő után egyből nekiszegezték a kérdést: hogyan tovább?

Nem gondolom, hogy ez lenne a megfelelő pillanat arra, hogy a jövőmről döntsek. A színfalak mögött beszélnem kell erről a megfelelő emberekkel, de ez nem most lesz”

– reagált az ITV riporterének kérdésére Gareth Southgate angol szövetségi kapitány, majd így folytatta:

„Az utolsó pillanatig küzdöttünk, de ezúttal sajnos nem voltunk képesek eleget birtokolni a labdát. Fárasztó és frusztráló volt, hogy a spanyolok viszont megtették. A kilencven perc során nyújtott teljesítményünk nem volt elég a győzelmünkhöz, összességében úgy is gondolom, hogy a legjobb csapat nyerte meg az Európa-bajnokságot” – jelentette ki az angol szakember.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. július 15. 19:46
Southgate-et össze kéne zárni Deschamps-al, beszélgessenek arról,hogyan használjuk első osztályú játékosállományunkat, harmadosztályú focira!
survivor
2024. július 15. 13:06
Németeket, franciákat,belgákat,hollandokat kibaszták. Jó. Olasz kiesett, kár. Anglia 1 VBn kívül soha semmit nem nyert. Röhelj. Spanyol nyert. Hát legyen...
monuskaroly
2024. július 15. 13:06
Akiket a szlovákok majdnem hazaküldtek, nézhetetlenül szar meccseket produkáltak, nehogy már EB-t nyerjenek!!! Még ez is sok hogy a döntőt játszhattak!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!