Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Van mit tanulniuk Szoboszlaiéknak a csehektől és a grúzoktól – a németek ellen hősies küzdelmet vár Magyarország – Mandiner Lelátó 2. rész

2024. június 19. 12:54

Bár a babért a győztesek aratták le, az erkölcsi győzelem a veszteseké volt a keddi játéknapon az Eb-n. A mieink szerdán este talán legfontosabb meccsüket fogják játszani a házigazda németek ellen.

2024. június 19. 12:54
Németország - Magyarország Eb-mérkőzés Mandiner Lelátó 2. rész

Nyitókép: Mandiner grafika

A nagyon odaadóan és harcosan játszó grúzok majdnem döntetlent értek el Törökország ellen. A csehek hősies védekezése hosszú ideig eredményes volt aportugálok ellen, de végül az erősebb csapat nyert. Mindkét mérkőzés tanulságos lehet a magyarok számára, a németek elleni meccsre készülve, hiszen egy harcosan játszó csapatnak a legjobbak ellen is van esélye. 

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán este 18 órakor játszik Stuttgartban a németek ellen. A mérkőzést a Mandiner a helyszínről élőben közvetíti. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Eb-szereplés vegyes érzésekkel

A magyar válogatott három ponttal végül nem jutott be a nyolcaddöntőbe az Európa-bajnokságon. Miért nem jött össze a mieinknek a továbbjutás? Ez a realitás, vagy valami félrecsúszott? Elemzésünk.

16 órája

„Ez a torna helyre tett minket”

A magyar futball ismert alakjait kérdeztük arról, hogyan élték meg drámai fordulatokat sem nélkülöző szereplésünket az Európa-bajnokságon, és mit látnak a hátterében.

16 órája

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154-2
2024. június 19. 15:05
Ha nem csináltunk volna ekkora felhajtást, több esélyünk lenne! Már a solás után azt kellett volna hangoztatni- ez 1 mérkőzés a 3 közzül. Itt semmi sem dől el. Mi inkább becsületbeli kérdést csináltunk a német csapat játékosainak. Különben tényleg nem dőlt el semmi. Szerencsés eredmények esetén /3 csoportban 9-6-3-0 pontelosztásnál/ a másik 3 csoportban /7-7-1-1 pont/ 1 csapat 1 pontal is továbbjút! Akarom mondani, veresség esetén is lehetünk még EB. győztesek.
antallmiki
2024. június 19. 14:03 Szerkesztve
Jajdejónekünk 2024. június 19. 13:31 "Ez a magyar csapat pedig ugye verte a németet." Abba a győzelembe kapaszkodunk már második éve, igen vertük azt a német válogatottat, de az a német válogatott az nem a mai Kroos-féle csapat volt sőt, abban a 2022-es csapatban nem szerepelt egyik játékos sem azok közül, akik a németeknek ma a fő válogatottja. A mai összeállításban egy ember van aki akkor két éve csereként beállt, az pedig Kai Havertz volt. Érzelmileg sokat számít az a meccs, de hát lássuk be az csak a német "B"-válogatott volt. A mi csapatunk viszont szinte 100%-ban ugyanaz mint 2022-ben volt. Az ilyen összehasonlításoknak semmi értelme sincs. Ne erőltesd! Az igazság az, hogy az elmúlt két évben, egy valamirevaló csapatot sem vertünk meg, csak a Moldávféleszar-csapatokat, és a 2 évvel ez előtti nagy győzelmünk a német "B"-válogatott ellen is bőven zárójeles. Ettől függetlenül ma Hajrá Magyarok! Csodára lehet számítani, többre nem.
panda1
2024. június 19. 13:49
A cikkírón kívül nincs senki a mandinernél, aki ismeri az alany-állítmány egyeztetés szabályait? Vagy nem magyar anyanyelvűek dolgoznak a szerkesztőségben? Szégyen-gyalázat ez a pomgyola írásművészet a mandineren!!!
2024. június 19. 13:26 Szerkesztve
A hősies védekezés legyen a rózsaszín Wermachté. Sztálingráddal felérő diadal alázza porrá a felfuvalkodott germánt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!