Kiderült: ez lesz Németország mieink elleni kezdőcsapata!

2024. június 19. 09:49

Fontos mérkőzés vár Szoboszlaiékra.

2024. június 19. 09:49
CAN, Emre

Nyitókép, fotó: MTI/EPA Szilágyi Anna

Ismert: a Svájc elleni 3-1-es vereség után Marco Rossi együttesének mindenképpen bravúrra lesz szüksége a szerda esti, második csoportmeccsünkön, amelyet a házigazda német válogatott ellen vívnak Szoboszlai Dominikék.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint arról a Mandiner már korábban beszámolt, Magyarország összeállításában – nem meglepő módon – több változás várható, míg Németország (a Bild információi szerint), az alábbi összeállításban lép pályára a stuttgarti mérkőzésen:

Ezt is ajánljuk a témában

Manuel Neuer – Joshua Kimmich, Antonio Rüdiger, Jonathan Tah és Maximilian Mittelstädt – Robert Andrich, Toni Kroos, Florian Wirtz, Ilkay Gündogan, Jamal Musiala – Kai Havertz

Ez a felállás egy az egyben megegyezik azzal a csapattal, amely a 2024-es Európa-bajnokság nyitómérkőzésén 5-1-re legyőzte Skócia együttesét. 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. június 19. 13:46
A NÉMET válogatott játékosai FOGADHATNÁNAK nagy tétben arra, hogy NEM nyernek, úgy KOLLEKTÍVE!
masikhozzaszolo
2024. június 19. 11:17
/ez lesz Németország mieink elleni kezdőcsapata/ Hát ha kezdőkkel játszunk, remélem megverjük!
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. június 19. 11:01
Szoboszlaiék? Ez a magyar válogatott új neve? Mint mondjuk Balázsék? Remélem, a reszketéstől pályára mernek állni a németek! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
creasy
2024. június 19. 10:13
Nem változtattak a kezdön de lesz egy nagy különbség.Nem a bünrossz skótok ellen kell megint játszani,hanem remélhetőleg egy szuperjo magyar csapat ellen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!