A századik perc mindent eltakar, illetve majdnem mindent

2024. június 24. 13:43

Ez ugyanaz a fejlődő csapat, amely a két vereség és a tegnapi siker előtt volt.

2024. június 24. 13:43
Hrutka János
Hrutka János
Index

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„A skót csapat védelmében ugyanúgy voltak játékperchiánnyal küszködök, akik a végére nagyon elfáradtak. Csoboth és Nagy Zsolt érkezésével nemcsak frissesség, hanem sebesség is érkezett a magyar csapatba, Ádám Martin személyében pedig egy tiszteletet parancsoló újabb megoldandó probléma. Ezt pedig már nem bírta el a csapágyasra járatott skót rendszer. Hatalmasra nyílt az addig szűk területen folydogáló játék, ezek a területek pedig nekünk kedveztek. Csoboth Kevin pedig az utolsó pillanatban az űrbe lőtte a magyar boldogságbarométer higanyszálát. Ez ugyanaz a fejlődő csapat, amely a két vereség és a tegnapi siker előtt volt

Ezzel a győzelem sem oldódott meg mindent, ugyanúgy nem lett jobb ez a csapat, mint a két vereséget követően sem lett rosszabb. Győzött a papírforma ebben a csoportban. Hatalmasat küzdöttünk, igazi csapatként harcoltunk az egész mérkőzésen, és erre tudtunk húzni még egy tökéletes lapot a végjátékban. Hányszor mutatta már meg ez a csapat, hogyha nem is megy úgy a játék, de a végén ott van az a pluszerő, ami Fortuna istennő kezét nemcsak a csoportok állását illetően, de döntő szituációkban is a csapat mellé állíthatja.

Nem játszottunk jól, ellenben szereztünk három pontot, és kaptunk egy újabb esélyt a továbbjutásra, a bizakodásra, és ez nem is olyan kevés. Minden elismerés megilleti a válogatottat és a csapat mellett dolgozókat, ilyen körülmények mellett hozni a papírformát nem is olyan egyszerű. A legfontosabb azonban Varga Barnabás állapota. Bízunk az egészségével kapcsolatos további jó hírekben és az összefogás, az elért siker gyógyító hatásában. Mielőbbi visszatérést, Varga Barnabás!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bulldog Orange
2024. június 24. 21:34
Egy vakfaszparaszt ez a Hurka, a Fradi szégyene volt, meg az MLSZ-nek, amikor válogatott lehetett...
Málaga21
2024. június 24. 19:31
Jani, a saját eb élményeidről is írhatnál pár mondatot, hogy akkor hogy játszottunk. Oh wait...
zsolt196969
2024. június 24. 19:13
Én úgy gondolom a 3 pont nem abból áll hogy 60 percig védekezünk. Szerencsénk volt.... Az utolsó 20 perc hasonlított a focira
vip era
2024. június 24. 19:13
A válogatottunk azért lehet igazi CSAPAT,mert már nem lehetnek tagjai Hrutka féle emberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!