Ez a mozzanat kellett a magyar válogatott győztes góljához

2024. június 24. 12:48

Ádám Martin óriásit mentett, végül hatalmas csapatmunka vezetett eredményre.

2024. június 24. 12:48

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az M4 Sport arra hívta fel a figyelmet, hogy bár Csoboth Kevin lett a Skócia–Magyarország Eb-csoportmeccs hőse a 100. percben szerzett góljával, de mint minden találat, ez is több összetevőből állt össze. Mint írták, a vasárnap esti „bombához” 

Ádám Martin hatalmas mentése is kellett a skót szöglet után.

A lap felidézte, hogy a magyar válogatott a „szenvedős meccset szenzációs góllal zárt le”: Sallai Roland a félpályán várta az ellentámadást, Szoboszlai Dominik és Csoboth Kevin pedig „óramű pontossággal” koordinálták az átmenetet. Az eredményt ismerjük,

„magyar mámor” lett belőle.

Óriási csapat- és stábmunka vezetett eredményre

A M4 Sport arra is kitért, hogy Ádám Martinnak nem lehetett egyszerű beszállnia, a sérülést szenvedő Varga Barnabást kellett pótolnia, ráadásul egy húszperces átmenetre. Azonban a támadó a saját kapuja előtt tett a magyar győzelemért: néhány perccel már a gól előtt is volt nagy blokkja, a kontra pedig ugyancsak az ő mentésével indult.

A sportoldal úgy fogalmazott, hogy „bár a gólszerző rendre elviszi a show-t – és Csoboth Kevin ezt most abszolút meg is érdemli –, a futballban az apróságoknak van a legnagyobb jelentősége, óriási csapat- és stábmunka vezethet eredményre, nem beszélve egy nemzet buzdításáról”.

Ádám nagy pillanatát ITT tekintheti meg. 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tavirozsa2
2024. július 12. 05:12
Foci Szurolók Fütyülés NER Gyermekkórház elleni támadás Brutalitás... Jó reggelt, lehet a kasszához fáradni!!
balbako_
2024. június 24. 15:48
A mérkőzés legszebb támadása következett a felszabadító rúgás után lábról lábra szállt a labda és Csobot nem hagyta ki a lehetőséget. A skótok meg lemaradtak.
2024. június 24. 15:36 Szerkesztve
It megnézheted ha nem láttad :) videa.hu/videok/sport/06-23-skocia-vs-magyarorszag-kBidR6Pqh3ZlESu0
pragmatika
2024. június 24. 13:36
Hálistennek nyertünk. De rúghattunk volna még hármat, ha jobb a helyzetkihasználásunk. Én egyébként azt nem értem, hogy Szobi amikor a 16-os közeléből rúgta a szabadrúgást, miért nem kapura lőtt ? Miért a passz mellett döntött ? Az ő rugótechnikájával azt simán be lehetett volna csavarni onnan. A másik meg az, hogy főleg az első félidőben erőltettük a hosszú átíveléseket, mikor a fejpárbajok kb. 70 %-át a Skótok nyerték. Inkább rövid passzokkal kellett volna kombinálni. Mindenesetre örülök, hogy megvan a becsületmeccsünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!