Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

A nap, amit amíg élünk, nem felejtünk el... – Mandiner Lelátó 6. rész

2024. június 24. 12:32

A magyar labdarúgó-válogatott egy nagyon nehéz, drámai pillanatokkal teli mérkőzésen Rossi zseniális cseréivel 1-0-ra legyőzte a skót nemzeti együttest.

2024. június 24. 12:32
Mandiner Lelátó

Nyitókép: Mandiner grafika 

A magyar labdarúgó-válogatott megcselekedte, amit megkövetelt a haza, drámai mérkőzésen 1-0-ra legyőzte a skót nemzeti együttest. Ezért mindenki megtett mindent, és sajnos csapatunk középcsatára a testi épségét is feláldozta a győzelemért. A 70. percben mindannyian megrémültünk eszméletvesztését látva, hogy aztán felsóhajtsunk, amikor jöttek a hírek, hogy magánál van. Ezek után Rossi zseniális cseréi nyerték meg a mérkőzést; a döntő akció a 99. percben Ádám Martintól indult, és Csoboth Kevin góljával ért véget. Most pedig kezdődik a számolgatás: sikerül-e továbbjutnunk a csoportküzdelmekből?

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában


 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hallgató
2024. június 24. 15:21
Hajrá!
nemugatolmerkapol
2024. június 24. 13:56 Szerkesztve
Tegyük a szívünkre a kezünket: ugye mindannyian elvesztettük kicsit a hitünket? Ugye magunkban elkezdtük szidni a fiainkat? Mea culpa, mea maxima culpa! Azt mondják, sportsikerért nem illik Istenhez fohászkodni, de én pont egyedül néztem a mérkőzést, és az Ő sikerükért bizony intéztem egy szerény kérést a Teremtőhöz. A gól után szembesültem saját gyarlóságommal, hogy milyen könnyen elvesztem a hitem, lélekben milyen könnyen feladom és talán cserben is hagyom az enyéimet... Mint valami szirupos hollywoodi filmben, csak ez valóság, az utolsó utáni pillanatban jön Csoboth, akit a saját csapata is mellőz, csak a Zseniális Mester hisz benne... és a többi már történelem. A legszebb sporthagyományaink és a magyar kurucos dac, mint néplélek mutatkozott meg a pályán. És üzenem minden ellendrukkernek: a győzelmet továbbra sem kell magyarázni! Kisebbíteni pedig nem lehet!
states-2
2024. június 24. 13:49
Biztos, hogy nem ez a világ legjobb 11-e, de, hogy a legszerethetőbb, az tuti. Amit az utolsó félórában tettek, azzal 15 millió magyart tettek boldoggá, és néhány száz büdös, hazaáruló komcsit boldogtalanná. Hajrá magyarok!
Sztrovacsek
2024. június 24. 13:45
Mellesleg ez az egész lebonyolítási rendszer úgy szar ahogy van. Kupák is, EB is, VB is. De hát mára a foci is csak üzlet. Én visszahoznám a régi BEK rendszert. Sorsolás, és egy az egyben, mindegy ki ellen, minden meccs kieséses "élet-halál harc." A legjobbak közé eljutni eleve dicsőség legyen, és ott már ne legyen számolgatás hogy mikor elég a döntetlen is, vagy esetleg mikor lehet kikapni is. Ehhez természetesen csökkenteni kellene a részvevők számát. Ezzel szemben a VB 48 csapattal egy vicc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!