Kiszivárgott információ: Budapestre jön a Patrióták Európáért EP-frakciója

2024. október 04. 06:33

A döntés jövő héten válhat hivatalossá.

2024. október 04. 06:33

Fotó: Tobias Steinmaurer/APA-PictureDesk via AFP

 

Mint arról beszámoltunk, két lengyel politikus, Anna Bryłka és Tomasz Buczek csatlakozott a Patrióták Európáért nevű európai parlamenti frakcióhoz, amely így már 86 képviselőt számlál. A bejelentés után Gál Kinga fideszes EP-képviselő a Facebookon üdvözölte az új tagokat, és kiemelte, hogy a frakció immár 13 országból, 14 pártot képviselve működik.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Közben a Népszava információi szerint december 6-7-én Budapesten tarthatják a Patrióták Európáért (PfE) EP-frakció tagjai a kihelyezett ülésüket. Mint a cikk rámutat, az esemény helyszínéről való végső döntést az Európai Parlament házbizottságának szerepét betöltő Elnökök Értekezlete jövő csütörtöki tanácskozásán hozza meg – írja a szerző.

A Patrióták Európáért frakció létrehozásáról 2023. június 30-án írt alá megállapodást Orbán Viktor a Fidesz elnökeként Herbert Kickllel, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetőjével, valamint Andrej Babišsal, a cseh ANO párt elnökével Bécsben. A frakció hivatalosan július 8-án alakult meg, és jelenleg az Európai Parlament harmadik legnagyobb képviselőcsoportjaként működik.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. október 04. 08:32 Szerkesztve
Ez pénzt hoz, mint kongresszusi turizmus? Pénzt visz, mint pártok közti egyeztetés a Fidesz kasszából? Vagy közpénzt visz az állami költségvetésből, mert a kassza kulcs Orvbánnál van? Vajon megtárgyalják az egységes álláspontot Orbán Blamázs Alaptörvény ellenes és NATO szerződést sértő - a haza katonai támadása esetén a védekezés feladását - kijelentéséről?
Szuper
2024. október 04. 08:25
Úgy látom, hogy érik itt a "dió"!!! Lehet nyüszíteni libsi kutyák! :-)))))))))))))
sexykitty-5000103
2024. október 04. 07:26
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­k­­­e­­l­d­ ­a­­­ ­­s­z­­­e­­­x­i­­­ ­­p­­­u­­n­­­c­­i­­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
pesti051
2024. október 04. 07:25
A valódi történelmi, társadalmi folyamatokat Orbán jól látta/látja, évekkel ezelőtt, még az első magyar elnökség idején meghirdette az "erős Európa" programban. De amikor ő mondta, azonnal nácik lettünk. Ma Macron mondja, ha így megy tovább, akkor két, három éve van az uniónak....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!