Stoltenberg: Az ukrajnai háború csak a tárgyalóasztalnál zárható le

2024. szeptember 14. 22:47

A NATO távozó főtitkára szerint valamikor le kell majd ülni Oroszországgal tárgyalni.

2024. szeptember 14. 22:47
STOLTENBERG, Jens

Fotó: MTI/EPA/Toms Kalnins

Jens Stoltenberg, a NATO most távozó főtitkára szerint a nyugati katonai szövetség többet tehetett volna azért, hogy ne törjön ki az ukrajnai háború. Mint egy német lapnak elmondta

a NATO most katonai felszerelést ad egy háborúhoz – korábban adhatott volna azért, hogy megelőzzék a háborút.

A háború kitörése előtt a NATO tartózkodott Ukrajna felfegyverzésétől, azonban a háború kitörése után viszont sorra kapta Ukrajna a fegyvereket.

„A háború befejezéséhez újra párbeszédre lesz szükség Oroszországgal, egy bizonyos ponton. De annak az ukrán erőre kell alapozódnia” – fogalmazott Stoltenberg. 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shanya
2024. szeptember 15. 15:44
Micsoda szarkeverő ez a Jens. Nagyon úgy néz ki szarul állnak az ukik a fronton ha ilyet nyilatkozik. "...valamikor le kell majd ülni Oroszországgal tárgyalni" - Magyarország mióta ezt pofázza nektek barmoknak! "a NATO most katonai felszerelést ad egy háborúhoz – korábban adhatott volna azért, hogy megelőzzék a háborút" - ezeket mondjad annak aki beveszi, Még maga Merkel is elismerte, hogy a Minszki megállapodás csak színjáték volt, nem is akartatok békét, csak felkészíteni fuckrajnát a közelgő háborúra. Maga a NATO volt a főprovokátor az usával az élén...
CirmoS
2024. szeptember 15. 12:59
Rohadnál meg te mocskos, kétszínű, képmutató, tömeggyilkos CSELÉD! Bitófán a helyed a többi velejéig korrupt haveroddal együtt te patkányszar!
templar62
2024. szeptember 15. 12:23
Egymásik topicon : az usa megvédené Budapestet . ( Mint Hitler ?)
nedudgi
2024. szeptember 15. 12:13
Ha Stoltenberg ezt mondja, akkor vesztésre állnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!