Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Új Európa

2024. július 01. 06:45

A jövőnkért mi magunk felelünk, és arra soha nem adtunk felhatalmazást az unió intézményeinek, hogy egyéni és közösségi szabadságjogainkat korlátozzák.

2024. július 01. 06:45
New alliance of anti-EU and far-right parties from Austria, Hungary and Czech Republic in Vienna
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

Nyitókép: Askin Kiyagan / Anadolu via Getty Images

„A népképviselet mégiscsak arról szól, hogy a polgárok választott képviselőkre bízzák egyéni és közösségi jogaik védelmét. Aki erről elfeledkezik, aligha végez hasznos munkát az uniós intézményekben. Persze 2004-ben még abban bíztunk, hogy uniós csatlakozásunk politikai, gazdasági és kulturális javakkal gyarapít bennünket. Ehelyett mára kiépült egy tervutasításos, akarattalan, szabadságellenes monolittömb, amelynek saját intézményei, saját törvényhozása, saját szókészlete, saját érdekrendszere van. Kapcsolati hálójukban mindenkit üldöznek, aki ragaszkodik választói felhatalmazásához, valamint nem hódol be a globalista parancsuralomnak.

Mindeközben az európaiak világosan kifejezték néhány héttel ezelőtt, hogy nem kérnek az egyenlősítő fedősztorikból, inkább a szuverenista politikára szavaztak. Európa nem kér a bevándorlásból sem. Valamint azt sem szereti, amikor a nemzeti önrendelkezés, az állam, az önkormányzat, a hadsereg, az egyházak, a civil társadalom elpusztítandó maradvánnyá silányul a globalisták számára. És ha valakik valahol igyekeznek azt az illúziót kelteni, miszerint az európai átlagember önként együtt akarna élni idegenekkel. 

Olyanokkal, akik eltérő civilizációs-kulturális mintákat követnek, akik eljöttek ugyan hozzánk, de sorba állni nem hajlandók, akik még a többség anyanyelvét sem tanulják meg, de politikai-vallási indíttatásból a pusztításra esküsznek. Ebből nem kérünk: sem Ausztriában, sem Franciaországban, sem Szlovákiában. A jövőnkért mi magunk felelünk, és arra soha nem adtunk felhatalmazást az unió intézményeinek, hogy egyéni és közösségi szabadságjogainkat korlátozzák.

Illúziók helyett nagy reményekkel tekintünk a valóban jobboldali, valóban nemzeti, valóban európai frakcióra. Valóban elkezdődött egy új fejezet…”

***

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:02
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­é­k­e­­­l­­­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­z­­­e­­x­­i­­ ­­­p­­u­­­n­­c­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
Skywalker_bp
2024. július 01. 12:16
Sebes Gábort is kéne néha olvasgatni Zözô.
Skywalker_bp
2024. július 01. 12:13
“1.) Ritkán foglalkozom a magyar külpolitikával. De Orbán kiegyzése Stoltenberggel, az eddigi, és Ruttéval, a várható NATO-főtitkárral azt mutatja, hogy változás állt be a magyar külpolitikában. Éles szembenállás, vétózások, különutas politika helyett józan kompromisszum és lemondás a vétóról. Éppen ideje volt, mert az eddigi NATO- és Európa-politikának hatalmas ára volt, haszna meg semmi. Amit elértünk, azt mások is elérték, sokkal alacsonyabb áron. A kormány szövetségesek nélkül maradt, és teljesen ki van szolgáltatva az elidegenített, megsértett és bosszúvágyó európai elitnek, amelyet nem sikerült leváltani. A következő országokban nem hogy az azonos neműek házassága nem létezik, de a bejegyzett élettársi kapcsolat sem, ami nálunk igen: Bulgária, Szlovákia, Litvánia, Románia, Lengyelország.”Folyt lent
Skywalker_bp
2024. július 01. 12:13
2.) Ausztria sem szállít fegyvert Ukrajnának. Bulgária EU- és NATO-tagként tavaly júliusig nem szállított. Bántották őket emiatt? Folyton eljárásokat indítottak ellenük, és megfosztották őket a nekik járó pénzektől? Nem. Csak ők nem a trambulinről pisáltak a vízbe. Nem plakátolták tele az utcákat Brüsszellel és bombákkal, mintha Brüsszel bombázna bennünket. Nem sértegették személyesen az EU megválasztott vezetőit, Soros lakájainak ábrázolva őket. 3.) Nem azt akarom ezzel mondani, hogy a magyar kormánynak az elviekben nincs igaza. De tudjuk, mi jár annak, akinek igaza van... A politikát nem igazságra játsszák, hanem eredményre. Ha tagjai vagyunk az EU-nak, akkor viselkedni kell. A kilépésnek meg nincs támogatottsága. Sebes Gábor / facebook
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!