Kitálalsz, hogy gyermekeken végeznek nemváltó műtét a kórházadban? Joe Biden beperel!

2024. június 19. 05:08

Egy texasi sebészorvos lebuktatta a munkahelyét, hogy ott kiskorú gyermekeken végeznek nemváltó beavatkozásokat. Majd Joe Biden kormánya beperelte őt. Elképesztő történet következik.

2024. június 19. 05:08
LMBT
Szilvay Gergely
Szilvay Gergely

Nyitókép forrása: GILI YAARI / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

 

A közvélemény nyomására 2022 tavaszán Mark Wallace, a Texasi Gyermekkórház (Texas Children’s Hospital)  vezérigazgató bejelentette, hogy bezárja a gyermekeket „kezelő” nemi klinikát, ahol 

nemváltó beavatkozásokat végeztek.

A texasi főügyész ugyanis 2022 februárjában bejelentette, hogy a kórházban végzett beavatkozások sérthetik a gyermekvédelmi törvényeket.

De, mint az kiderült, a kórház orvosai, köztük Richard Ogden Roberts, David Paul és Kristy Rialon, soha nem hagyták abba az efféle durva, ám nem túl hatékony beavatkozásokat.

„Tavaly tavasszal a Texasi Gyermekkórház vezetői bejelentették, hogy a lehetséges jogi és büntetőjogi felelősségre hivatkozva beszüntetik a transznemű orvosi eljárások végrehajtását gyermekeken. A kórház gyermekorvosa, Catherine Gordon, a ’nemmegerősítő terápia’ (’gender affirming care’) szószólója hirtelen lemondott”írta a City Journal amerikai magazinban májusban Chris Rufo, aki tevékenységét a progresszió és woke ideológia konkrét hatásainak felderítésével tölti (interjúnk vele itt olvasható).

Mindez azt jelenti, hogy eme kórházban adtak kiskorú gyermekeknek pubertásgátlót, hormonkezelést és más „nemváltó” kezeléseket, egészen a nemiszerv-átműtésig. Elvileg ezeket állították le a kórházban, ami korábban nyíltan propagálta az ilyesfajta beavatkozásokat a saját orvosai számára.

A dolog fő motorja Richard Roberts endokrinológus volt, aki azután is több pácienst fogadott naponta genderbajokkal, hogy elvileg a kórház leállt eme tevékenységével.

A pubertásblokkolók megakadályozzák a másodlagos nemi jellegek kialakulását, hogy az állítólagosan magát ellenkező neműnek érző és „transznemű” gyermeknek úgymond legyen ideje végiggondolni, milyen nemű akar lenni.

Azonban eme gyógyszereknek igen durva mellékhatásai lehetnek: például akadályozzák a normális csontsűrűség kifejlődését, fokozzák a csontritkulás esélyét, a szexuális funkciók elvesztését veszélyeztetik, negatív hatással lehetnek az agyfejlődésre és az IQ teljes kifejlődését is akadályozhatják.

 Sőt már eleve az a nézet furcsa, miszerint azok funkciója az időnyerés, hiszen a normális fejlődés folyamatát akasztják meg.  Ráadásul pozitív pszichológiai hatásuk sincs.  Ugyancsak veszélyes mellékhatásai lehetnek a hormonterápiának, amely az ellenkező nem nemi jellegeinek kifejlesztését szolgálja, például jelentősen növeli a szívproblémák esélyét. Ráadásul a nemváltásnak nevezett durva beavatkozások valójában, biológiai értelemben nem változtatják meg a páciens nemét, csak külsődlegesen változtatják meg a megjelenését, hiszen agyunk, csontstruktúránk és minden sejtünk férfi vagy női, s nem lehet őket átműteni.

Chris Rufóhoz azonban eljutottak olyan dokumentumok, amelyek azt bizonyítják, hogy 

az Egyesült Államok legnagyobb gyermekkórháza Houstonban titokban tovább folytatta gyermekeken végzett nemváltó beavatkozásait.

A kórház egy másik orvosa, Kristy Rialon, aki egyetemi adjunktus is, szintén részt vett kiskorúakon végzett transznemű sebészeti eljárásokban. A feljegyzések azt mutatják, hogy Rialon 2022-ben és 2023-ban behelyezett és eltávolított „biológiailag nem lebomló gyógyszerbejuttató implantátumokat” „gyermekbeteg(ek) nemi diszfóriája miatt” – beleértve egy  beavatkozást egy 11 éves lányon, aki fiú szeretett volna lenni, ráadásul mindezt három nappal azután, hogy a kórház bejelentette, leállnak az ilyesmivel. A Rialontól implantátumot kapó betegek 11, 12, 13, 14 és 15 évesek voltak. Más orvosi feljegyzések megerősítik, hogy Rialon beadta a Supprelin LA gyógyszert, ami az egyik leggyakrabban használt pubertásgátló.

A tényfeltáró riport megjelenése után néhány napon belül Ken Paxton texasi főügyész hivatalos vizsgálatot indított, mondván, hogy a gyermekeket nem szabad tudományos kísérletekre használni. A texasi törvényhozásban pedig pártközi megegyezés született a kiskorúakon végzett transz beavatkozások betiltásáról.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Chris Rufo később interjút is készített az anyagokat kiszivárogtató orvossal. Mint az illető kifejtette:

„Nagyon szorosan együtt dolgoztam Richard Robertsszel. A rendelőben voltam vele, amikor ezekkel a betegekkel beszélt. Magam akartam látni, hogyan beszél hozzájuk, és mi a transzneműek anamnézise, milyen egyéb alapbetegségeik vannak. És ez nagyon megdöbbentő volt: a munkám során átolvasott betegkartonok szerint súlyos mentális problémái vannak. Autisták. Voltak már öngyilkossági kísérleteik. Depressziósak. Szorongás elleni gyógyszereket szednek. Valamilyen fogyatékosságuk van. Elképesztő.”

A szivárogtató azzal folytatja: Richard Robert gondolkodás nélkül felírt tesztoszteront, vagy megemelte a „transznemű” betegek hormonkezelésének adagját. Sőt: „személyesen láttam leveleket és beutalókat, amelyeket kettős melleltávolításra írt. Leveleket írt más államoknak, amelyben műtétre utalják ezeket a gyerekeket, mondván, hogy ő 100 százalékban transzneműek, mert megfelelnek a nemi diszfória kritériumainak (…).”

A szülők pedig félnek jelenteni mindezt a gyermekvédelmi szolgálatnak.

Azt is megtudjuk: 

„A transznemű gyógyászat rendkívül jövedelmező. 70-80 ezer dollár gyerekenként, ha végigcsinálják az egészet.” 

(Ez 25-29 millió forintot jelent.)

Ráadásul mindez „nem fog jól elsülni. Egyáltalán nincs bizonyíték arra, hogy egy transznemű műtét ’meggyógyítja’ a betegek depresszióját vagy bármilyen mentális egészségügyi problémát, amelyen keresztülmennek.”

Nem sokkal később kiderült, hogy a szivárogtató sebészt Eithan Haimnak hívják. 

Joe Biden kormányának igazságügyi minisztériuma 2024 június elején be is perelte Haimot négyrendbeli törvénysértésért, mondván, egészségügyi magánadatokkal élt vissza

Értik: Haim felfedte a fátylat a texasi gyermekklinika minden valószínűség szerint törvénysértő, de egyben súlyosan immorális gyakorlatáról, és még őt perelik be, nem is helyben, hanem egyenesen a szövetségi igazságügyi minisztérium.

Mint arról korábban lapunk beszámolt: 2022 októberében a Reuters egy oknyomozó riportja úgy találta, hogy az Egyesült Államokban 2019-2021 között 56 13-17 éves, nemi diszfóriás kamasz gyereken hajtottak végre nemiszerv-átműtést, például vaginoplasztikát. Azaz nem igaz az az állítás, hogy tőlünk nyugatabbra nem végeznek kiskorúakon nemváltó beavatkozásokat.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezek nem elszigetelt esetek. A World Professional Association for Transgender Health (WPATH) nevű érdekvédő szervezet a témában kiadott útmutatója nyolcadik kiadásában mind a mell-eltávolítást, mind a nemiszervek átműtését sztenderd eljárásnak tekinti a nemi identitászavaros kiskorúak esetében.

Egy 2017-es kutatás úgy találta, hogy a WPATH-tal kapcsolatban álló sebészek számára „a kor csak egy szám”, és egyre több, vaginoplasztikára jelentkező gyermekről számolnak be. Joe Biden kormányzatának egészségügyi minisztériuma (Department of Health and Human Services) is azt írja egy hivatalos dokumentumban (Gender Affirming Care and Young People), hogy a kettős mell-eltávolítás és a nemiszervek átműtése „tipikusan bevett eljárások felnőttkorban, és eseti jelleggel kamaszkorban”.

Az az állítás sem igaz, hogy a „transz” gyermekek közt nagyobb az öngyilkossági arányszám,

és ha nem kapnak „megerősítést” (abban, hogy „valódi” nemük ellenkező a testük nemével), akkor fennáll az öngyilkosság veszélye. A City Journal felidézi: az Egyesült Királyságban 2010-2020 között a genderklinikákra utalt gyermekek esetében ugyanannyi volt a kezelést nem kapók közt az öngyilkosságok aránya, mint azok között, akik kaptak kezelést. Egy 2011-es svéd tanulmány azt mutatta ki, hogy harminc évvel a nemváltó műtét után a transzneműek körében még mindig 19-szer magasabb volt az öngyilkosságok aránya, mint a teljes népességben. A kutatások szerint a hormonkezelés sem teszi kevésbé valószínűvé a transzneműek körében elkövetett öngyilkosságokat.

Emellett a Parents Defending Education nem teljes körű felmérése szerint az Egyesült Államokban jelenleg majdnem 20 ezer iskola nem hajlandó információkat kiadni a szülőknek gyermekük nemi identitásáról és nemi irányultságáról; s ebbe a 20 ezer iskolába több mint 11 millió gyerek jár.

2022-ben arról is írtunk: kiskorúakon is végeznének visszafordíthatatlan orvosi beavatkozásokat egy oknyomozás szerint a Mermaids transzszervezetnél, ráadásul szülői beleegyezés nélkül, ezért eljárás indult ellenük.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. június 19. 12:12 Szerkesztve
A szülők tudta és/vagy beleeg,ezése nélkül hogyan lehet ráterhelni a szülők biztosítására? Van közöttetek biztosítási szakember is, ako ezzel kapcsolatban járatos, vagy csak földtúró parasztok?
rockercicc
2024. június 19. 12:00
Ha igaz is, ki nem szarja le? Pár idiótát átműtenek, de azok legalább már tutira nem fognak szaporodni! Túlnépesedés van amúgyis.
5m007h 0p3ra70r
2024. június 19. 11:14
» vanced 2024. június 19. 09:33 Ti elolvastátok egyáltalán ezt a cikket? "egy oknyomozás szerint a Mermaids transzszervezetnél« Mi az a transzszervezet? Eddig nem volt szervezet, de már azt állítja magáról, hogy már az?
5m007h 0p3ra70r
2024. június 19. 11:11
» vanced 2024. június 19. 09:02 Fájdalmas ez az itt kommentelő, sötét és rosszindulatú csűrhe.« Azokra gondolsz ugye, akik tegnap egy 444 cik alapján, amely idézett egy Corriere írást, azt az álhírt terjesztették, hogy a Fideszt kitették az ECR-ből, emlynek tagja sem volt. Mindemellett az eredeti cikk seholnsem tartalmazta ezt még nyomokban sem. Csupán azt, hogy amennyiben felvennék a Fidesz képviselőit, úgy a finn és a belga képviselök - 5 fő - kilépnének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!