Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Kiderült: ezeket az országokat szeretik az oroszok!

2024. június 17. 21:13

Mutatjuk a top 10-es listát!

2024. június 17. 21:13

Nyitókép: ALEXANDER NEMENOV / AFP

„A Levada (ismét) megkérdezte az orosz lakosságot, hogy mely országokat tart Oroszország barátjának– szúrta ki Bendarzsevszkij Anton.

Az első 10-ben egyetlen egy európai uniós ország sem került be, és csak két európai állam (Belarusz mellett Szerbia).

Ezt nem a döntéshozók, nem a média, hanem az orosz lakosság mondja reprezentatív felmérés alapján” – szögezte le az elemző.

„A top 10-es orosz baráti lista sorrendben így néz ki: Belarusz, Kína, Kazahsztán, India, Irán, Észak-Korea, Kuba, Üzbegisztán, Azerbajdzsán, Szerbia. (A Levada pontos kérdése így szólt: nevezzen meg 5 országot, amelyek Oroszország számára baráti országnak tekinthetőek)” – írta Bendarzsevszkij Anton.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoked_ly
2024. június 19. 12:03 Szerkesztve
Anyád picsáját te degenerált Belorusz, Oroszfóbiás Anton! Ideje hazamenned hogy számot adj szülőhazád elleni támadásaidról! Itt nem látunk szívesen, húzz a picsába!
atti64
2024. június 18. 10:55
MIÉRT NEM TUDOK CSODÁLKOZNI A LISTÁN???????????????????????????????????
ördöngös pepecselés
2024. június 18. 07:37
csak a vágyvezérelt internáci média terjeszti azt hogy az egész világ Bidé bácsiba alakításaiba szerelmes de egyre nagyobb sebességgel jön szembe a valóság szerintem a svájci békekonferenciának hazudott haditanács az év poénja lesz az onnan hahotázva távozók száma alapján
2024. június 18. 05:36
Egy "országot"--úgymond--"szeretni", az valami olyasmi, mint mondjuk "szerelmesnek lenni" egy köcsögnyi langyos KVÁSZ-BA vagy egy forró hagymás-darálthúsos PIRÓZSKÁNAK SZERELMET VALLANI A -18 fokos moszkvai utcán december vége táján....Nem igazán intellektuális ténykedés..azt gondolnám. Akkó' mán' inkább "szeretek" szotyit köpködni egy jó futballmeccsen--ha már a "szeretés"-"szerelmekedés" ilyetén realizációi is megengedettek.....legalábbis "elvben".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!