Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Elkeserítő a helyzet Ukrajnában: „Félelemben élnek az emberek” (RIPORT)

2024. június 06. 13:47

„Szó szerint erőszakkal elviszik a fiatal férfiakat” – árulta el egy Ukrajnából menekült édesanya.

2024. június 06. 13:47

A nyitókép illusztráció. Fotó: ANDRE ALVES / ANADOLU AGENCY / ANADOLU VIA AFP

Ukrajnában a háború miatt családok szakadnak szét, rettegnek az anyák, akik féltik gyermekeiket a fronttól, mostanra pedig már a nők sincsenek biztonságban a kényszersorozás miatt. Ezt mondta a Tényeknek az az ukrán menekült család, akiknek sikerült átjutniuk a határon, így Magyarországon kezdhettek új életet.

Szó szerint erőszakkal elviszik, meglátják az úton, és akkor ha fiatal férfi, hallottunk ilyet, hogy betették az autóba és már vitték is őket a kiképzésre és onnan a frontra”

– árulta el az Ukrajnából elmenekült édesanya. Majd így folytatta: „félelemben élnek az emberek, és az anyák félnek akiknek mondjuk 17 éves a gyereke, hogy most hozza át gyorsan a határon”.

A Tények emlékeztetett: Brüsszelben közben tovább erőltetik a háború folytatását és el akarják nyomni a békepárti erőket.

A Tények által közölt megrendítő videót itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2024. június 25. 20:28
a megoldas kulcsa az ukran nep kezeben van. fel kell kelni es elsoporni zelenszkit es gyilkos rezsimjet. maskulonben mind egy szalig elvesznek.
monuskaroly
2024. június 06. 15:40
Fülsiketítően kussolnak a nyugati "demokraták" erről a problémáról. Máskor már írtam, hogy sajnos ezt a maradék ukránnak kell megoldania, külföldről csak a halál jön, szokás szerint!!!
Beszélgető
2024. június 06. 15:27
Az a baj, hogy a zelenszkijt is csak egyszer lehet megölni. százezer halált érdemel!
letsgobrandon-2
2024. június 06. 15:19
kell a friss hús a jenki vágóhídra
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!