Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Brutális videó: így zajlik a kényszersorozás Ukrajnában

2024. június 05. 19:24

Az egész család felveszi a kesztyűt a katonákkal.

2024. június 05. 19:24

Fotó: X-videó/képmentés

Mint arról beszámoltunk, nagy a baj Ukrajnában: a hadsereg egyik parancsnoka, Jurij Fedorenko kijelentette, Ukrajnában mindenkinek, nem csak a férfiaknak, de a nőknek is be kell vonulniuk. Mivel erősen fogyatkozóban a hadsereg, a kényszersorozásokra is sor kerül.

Az alábbi videóban egy ukrán család küzd azért, hogy megakadályozza, hogy a család férfitagját bedobják a furgonba, mert tudják, hogy a furgon egyet jelent a háborúval és a halállal.

Miután két héttel ezelőtt életbe lépett az új mozgósítási törvény Ukrajnában megszaporodtak a hasonló jelenetek.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsellér péter
2024. június 06. 10:39
ha ezt ez embert elhurcolták , akkor már csak 1 hete van az életből Egyébként érdekelne , hogy mi van azokkal akik egyébként orosz nemzetiségűek? Merthogy Kijev az egyik legnagyobb orosz város.
Namond
2024. június 06. 09:49
Ez teljesen európai és református keresztény. Így fogták Angliában a tengerészeket, Hannoverben és más német fejedelemségekben, a Holland Kelet-Indiai Társaság számára katonának eladott idegeneket. A római katolikus Habsburg birodalomban viszont kötéllel fogták a rekrutákat. Ukrajna kiváló Unió és Nato tag lesz, teljesen magukévá tették az 1600-as évek európai elveit és módszereit.
Héja
2024. június 06. 08:30
Ukrajnának katonailag, emberileg annyi. Veszteségük leírhatatlan. Mármost többet vesztettek, mint az USA a teljes vietnami háború alatt.
2024. június 06. 07:46 Szerkesztve
Népfelkelés nélkül a háborús rezsim megállíthatatlan. Az ukrán nép mindent elvesztett már a háború kirobbanása pillanatában, de ez csak most kezd egyértelművé válni számukra. Köszönjék meg maguknak és az USA-nak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!