Aki egy atomhatalommal keverné háborúba a NATO-t, az háborús bűnös

2024. március 07. 07:54

Nem idióták ezek, hanem egyszerű gonosztevők, háborús haszonlesők.

2024. március 07. 07:54
President Macron Meets With Czech Republic Leaders Over Arms To Ukraine
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Pesti Srácok

Nyitókép: Gabriel Kuchta / Getty Images

***

Aztán az orosz agresszió nyomában felütötte fejét az európai idiotizmus. Mondanám én, de ezzel tulajdonképpen felmentést is adnék mindazoknak, akik elképesztő hévvel igyekeznek háborúba vinni egész Európát. 

Nem idióták ezek, hanem egyszerű gonosztevők, háborús haszonlesők.

Még pár éve sem tudtam volna elképzelni, hogy Franciaország vezetője halál komolyan azt mondja, igenis, nyugati katonákat kellene küldeni Ukrajnába. Nyilván nem az ő fiait, mert hát nincsenek is neki, hanem valaki másokéit. És tessék, megteheti, megteszi, nem kíséri odaát különösebb felzúdulás.

Az sem meglepő már, de egy kicsit sem, hogy Nagy-Britannia vagy Németország, de még a kisebb gazdasági súllyal bíró államok is milyen komolyan beszállnak a háborúba. Könyörgöm, a napokban derült ki, hogy német katonatisztek azt latolgatták, a saját rakétáikkal vajon milyen orosz városokat lehetne támadni.

Hát, elég nagy utat jártunk be 2022-től kezdődően. Eleinte a duma az volt, hogy maximum sisakokat küldenek, aztán csak önvédelemre alkalmazható eszközöket, majd jól van, lehet támadó is, de Oroszország területére nem lehet vele átcsapni, aztán már ez sem számított, most pedig jönnek a katonák.

Lehet szeretni vagy sem az oroszokat, kurvára irreleváns. 

Aki arra bazírozik, hogy egy atomhatalommal keverné háborúba a NATO-t, az egy háborús bűnelkövető, akivel így is kell elbánni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:39
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­­ö­g­­­ö­s­ ­­­l­á­­n­­y­­­o­­k­­­ ­­­v­­­á­­­r­­n­­a­­­k­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
sejobb-sebal
2024. március 09. 07:42
Putyint és csicskáit ki kell írtani, és béke lesz. Ennyi.
gaborsandor
2024. március 08. 19:14
Ez a Macron egy idióta!! A nagyképű franciáknak már sikerült eloldalogni Oroszországból!!!! Trianon miatt is nagyon utálom öket.Jó lenne, ha valaki helyre rakná ezt barmot!!
ersa57
2024. március 08. 13:10
"Aki arra bazírozik, hogy egy atomhatalommal keverné háborúba a NATO-t, az egy háborús bűnelkövető, akivel így is kell elbánni.” Ha ilyen hamis hangok jönnek ki a trombitádból, akkor javaslom ne fújd meg többet!!! Ugye nem akarod azt mondani, hogy egy atomhatalomnak (Oroszország, Kína, Irán, Észak-Korea ....stb.) mindent szabad és el kell nekik nézni mindent?! Ha most nem védjük meg Ukrajnát és a Balti-államokat, ki fog megvédeni minket, ha az oroszok felvonulnak a magyar határra?? (Ehhez nem lesz elegendő Orbán Viktor és Putyin baráti viszonya.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!