Itt a videó arról, ahogy a rendőrök lelövik a transznemű iskolai ámokfutót

2023. március 28. 20:38

A 28 éves Audrey Hale hat ember életét oltotta ki, mielőtt az egyenruhások végeztek vele.

2023. március 28. 20:38
null

Egy transznemű korábbi diák gyilkolt meg 6 embert a nashville-i keresztény magániskolában magyar idő szerint hétfő délután. A 28 éves Audrey Hale korábban maga is az iskola tanulója volt, otthonában búcsúüzenetet találtak, valamint az iskola részletes térképeit, amelyeken a nő felvázolta a bűncselekmény végrehajtását.    

A tettes a templommal egybeépült iskolaépületbe egy oldalajtón keresztül jutott be, az erről készült videókat már korábban nyilvánosságra hozták.

Most a helyi rendőrség közzétette a rendőrök testkamera-felvételeit is, amelyeken az is látszik, ahogy a pár percen belül kiérkező egyenruhások az emeleten végeznek a támadóval. 

A halálos lövéseket egyébként figyelmeztető lövések is megelőzték, az első célba ért lövéseket egy Rex Engelberg nevű rendőr adta le egy gépkarabéllyal. Mindez az alábbi felvételen hallható ugyan, de maguk a lövések már nem látszódnak. 

Ezután az elkövető a földre zuhant, ekkor a rendőrök megközelítették őt, de a jelek szerint még mindig mozgott. Akkor egy másik rendőr, Michael Collazo adott le lövéseket pisztollyal a földön fekvő áldozatra, miközben azt kiabálta neki, hogy ne mozogjon. Az ő testkamerás felvételén a lövések látszanak is.

( Ennek a videónak a megtekintését saját felelősségre ajánljuk.)

Amit a nézők láthatnak, az a bűnüldözés legjava – mondta a CNN-szakértő Jonathan Wackrow, aki szerint a rendőrök szakszerűen jártak el.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. március 30. 10:34
Szakszerűen? Na kapkodjuk! Majd pár nap múlva egy zavarodott elme kóvájgása lesz az egész a rendőrök pedig transzfób gyilkosok.
KBA98
2023. március 29. 17:08
Amerikát 520 éve fedezték fel! Nem kellett volna!
18.0 fok
2023. március 29. 16:02
újabb keresztény terrorista. állítsuk meg a keresztény fundamentalista terrorizmust.
21 gramm
2023. március 29. 14:47
Borzalom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!