Videón, ahogy a nashville-i lövöldöző felfegyverkezve beront az iskolába

2023. március 28. 13:00

A 28 éves transznemű Audrey Hale ámokfutásának hat áldozata van.

2023. március 28. 13:00
null

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy egy transznemű korábbi diák gyilkolt meg 6 embert a nashville-i keresztény iskolában. A 28 éves Audrey Hale áldozatai között három gyermek is volt. A támadót a néhány percen belül kiérkező rendőrök lelőtték.

A helyi rendőrség most közzétett egy felvételt, amelyen az látható, ahogy a 28 éves támadó fegyverrel bolyong az iskola épületében, miután szétlőtte annak ajtaját.

Nyitókép: Twitter

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mzsmnb
2023. március 29. 17:34
Semmi bajom transzneműekkel, homoszexuálisokkal, biszexuálisokkal. Ha nekik jó, ám legyenek boldogok! Gondom az, hogy normálisnak nevezik őket. Holott, egy ember ha vakon, vagy kezek nélkül vagy három füllel születik minden, csak nem normális. Ezért nem kell agyonverni, elaltatni, jogaitól megfosztani, csak nem szabad normálisnak nevezni. Mellesleg a legtöbb ilyen agyalágyult heteroszexuális, és jelen esetben sem tudok olyan hírről, tényről, hogy ez összefüggésben lenne szexuális irányultságával. Persze, lehetséges ... Egy biztos: ez a nő (vagy fene tudja mi), halmozottan abnormális volt.
zuriktodor
2023. március 29. 11:53
Azt mutassátok, amikor a rendőr beleereszti a tárat.
formaegy
2023. március 28. 16:18
Ez is egy újabb bizonyíték, milyen beteg állatok az LMBTQ-s gyereknyomorító férgek! Magáért beszél az is, hogy április elsejére hirdettek felvonulást (USA) Találó! A bolondok napja. Megkergült, veszett álaltok.))))))))))
rendesember
2023. március 28. 15:20
Egészen nőies a mozgása. vagy mégsem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!