Kikelt egy bíboros a queer öröménekkel szemben

2022. december 22. 20:32

„A woke az új vallás”.

2022. december 22. 20:32
null

Nichols bíboros elítélte az új „queer” öröméneket – írta meg a Catholic Herald. Mint írták, „azt gondolhatnánk, hogy a karácsony csak keresztény lehet, de ezzel nem csak a világi ünnepek tompító zsibbadtságát becsülnénk alá, hanem azt a komolyabb, alattomos boszorkányságot is, amely a karácsony kihívására alakult ki” (lásd. Tóta W. Árpád friss írását a karácsonnyal kapcsolatban, amelyben kifejti, hogy a Biblia már ránézésre is „dajkamese”).

Nicholls bíboros az egyetlen a keresztény vezetők közül eddig, aki felszólalt a keresztény szertartások felhígításának veszélyeiről és káráról. Egészen pontosan egy tradicionális amerikai keresztény dal – a „God rest ye merry, Gentlemen” – queer átirata ellen szólalt fel. Ahogy a lap megjegyezte,

A tradicionális 17. századi örömének Jézus születéséről, a pásztorok és Mária öröméről szól, viszont megjelent egy LMBTQ-sított szövege, amely immáron „új, befogadó szavakat tartalmaz”. Teljesen konkrétan eltávolították a Krisztusra mint megváltóra és a Sátánra való utalásokat és olyan sorokat írtak bele mint „Isten nyugosztaljon benneteket is nők, akiket a férfiak eltöröltek” és 

Nyitókép: Twitter

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fado
2022. december 23. 13:30
Sátán a világosság angyalának adja ki magát. A probléma gyökere ott található hogy a mai Katolikus egyház nem kiment és megváltoztatta a világot hanem beengedi a világot (korszellemet) a Katolikus Egyházba ami őt változtatta meg. Nincs már Szent és Profán éles elkülönülés csak elmosódott kontúrok és maszatolás.
Reszelő Aladár
2022. december 23. 08:46
Volt párszáz év, amikor megpróbáltak kiírtani a kereszténységet. Akkor nem jött össze. Most ugyanúgy a pusztulás fenyegeti egyik irányból a woke a másik irányból a muszlim nyomulás miatt. De ne aggódjunk, azok össze fognak csapni, csak bírjuk ki addig és tartsuk meg hitünket, szükség lesz még rá.
mokány
2022. december 23. 08:37
Gott mit uns .
mokány
2022. december 23. 08:34
Rodézia himnuszának dallama , megegyezi, az EJU ( EU) himnuszának dallamával ( Örömóda ) . Szövege : " Rise your words Rodesia ... " Fenn van a YouTubeon . A " rodesian never die " , szövegű dalocska is nagyon jó .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!