„Képzelj el egy csatateret, ahol egy ilyen feldíszített lény rohan rád, Louis Vuitton hátizsákkal” – Kadirov a kutyafetisiszta amerikai vezetőről

2022. július 20. 09:09

„... te pedig becsukod a szemed és vakon rálősz, mert nem tudod nézni!” – zárja a gondolatmenetet a csecsen elnök.

2022. július 20. 09:09
null

Mi is többször beszámoltunk már az amerikai Atomenergia Hivatal helyettes titkáráról, akinek nem a pozíciója, hanem a kinézete az érdekes. Sam Brinton ugyanis egy kutyafetisiszta drag queen, de emellett homoszexuális, LMBTQ-aktivista és genderfluid.

Szintén rendszeresen szemlézzük a csecsen elnök, Ramzan Kadirov megszólalásait, aki azzal kelt feltűntést, hogy minél durvább dolgokat üzenget a nyugatiaknak, vagy Zelenszkijről gyárt álvideókat.

Úgy tűnik, Kadirov értesült Sam Briton létezéséről, és

nem hagyta szó nélkül a látottakat. 

„Íme, NATO-katonák! Belefáradtunk a velük való harcba. Adjanak nekünk egy normális ellenfelet, hogy legyen bátor, hogy elmondhassuk az unokáinknak, milyen szörnyű és veszélyes volt” kezdi posztját a csecsen elnök.

Ki ez? Hogyan meséljünk róluk az unokáknak?” – folytatja, majd hozzáteszi: „Képzelj el egy csatateret, ahol egy ilyen feldíszített lény rohan rád, Louis Vuitton hátizsákkal, (...) és tűsarkúval, te pedig becsukod a szemed és vakon rálősz, mert nem tudod nézni!” – írja Kadirov.

„De komolyan, pontosan ezeket az »értékeket« próbálja a Nyugat minden fronton propagálni. Ez az erőltetett kényszer Ukrajnában már meghozta gyümölcsét, nézze meg Nezalezhnaya hivatalos beszámolóit a közösségi oldalakon, hivatalos médiájuk kiadványait. Minden telítve van ezzel az aljas gondolattal. Szerinted olyanok leszünk, mint ezek...

Ezért kell köszönetet mondani elnökünknek és csapatának, akik szigorú kül- és belpolitikát folytatnak a társadalom leépülésének megakadályozása érdekében. Védjük a természetes, egészséges, tiszta emberi értékeket. Szeretnénk, ha a gyerekeknek APJA és ANYJA lenne, hogy a pszichéjük gyerekkoruktól ne legyen traumatizált, hanem egészséges, erős, kiegyensúlyozott legyen” – zárul a poszt.

Nyitókép forrásai: Instagram, Said Tsarnaev / Sputnik / AFP

Összesen 267 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2022. július 23. 14:58
Nana! Lehet hogy a csecsen harcosok a látványtól a saját lábukra ejtenék a fegyvereket és harcképtelenné válnának!
Nemtudommegállni
2022. július 21. 13:21
Az " utolsó idők"
Lanter
2022. július 21. 12:23
Csak egy világ röhög a nyugati értékeken ideológián!! Egy szégyen és még emelt fejjel büszkék rá... Hányadék...
Kivűlálló
2022. július 21. 09:04
Bölcs beszéd!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!