Íme az amerikai Atomenergia Hivatal helyettes titkára, a kutyafetisiszta drag queen Sam Brinton

2022. július 15. 18:45

Homoszexuális, LMBTQ-aktivista, gender fluid, és drag queen is.

2022. július 15. 18:45
null

A Biden-kormányzat Sam Brintont nevezte ki a nukleáris energia, valamint a fűtőanyag- és hulladékártalmatlanítási osztály vezetőjévé. Brinton rendkívül furcsa szokásai, valamint szexuális fétisei miatt kap nagy médiafigyelmet: meleg az LMBTQ-közösség elkötelezett támogatója, saját bevallása szerint „gender fluid”, és közösségi médiában közzétett fotói alapján kutyafetisiszta is.

***

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

***

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Nyitókép: Instagram

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. július 24. 07:41
De most őszontén mi szükség erre? Ha a tudomány embere, akkor miért vágyik arra, hogy a külseje és az ezze kapcsolatos polgárpukkasztó attitűdjét alapján ismerje meg a világ? Ha meg nem szakmájának az egyik legjobbja, akkor mit keres ebben a pozícióban? És mi miért foglalkozunk ezzel?
tevevanegypupu
2022. július 17. 23:55
Amerikából jöttem, mesterségem cimere..hogy ezt hogy fogja elmutogatni..
Gyuszka
2022. július 17. 15:14
Még több ilyen f szopót az amerikai kormányba. Jól fogalmazott az egyik neves magyar közgazdász (kotyvassz nép). A látványa is hányinger. Megértem azokat a normális embereket, akik nem akarják az ilyen amerikai demokráciát!
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. július 17. 08:38
Visszajöttem ehhez a cikkhez. Na nem azért, mert látni akarom ezt a beteget, hanem le kell írnom honnan jutottak el ide a nagy demokráciájukkal. A 90 es években dolgoztam több nyugati cégnél. Volt angol, holland, usa, spanyol, német, tehát volt rálátásom bőven a kultúrájukra, viselkedési szabályaikra. Angol és német agresszív alkesz banda, holland drogos volt már akkor is, spanyol vidám baszos, de usa, az úr és úrihölgy volt! Viselkedésüktől és kultúrájuktól függetlenül egytől egyig megkövetelték a dress cod-ot olyan rendezvényeken, ahol az etikett maximális betartása főszabály volt. Ha például ilyen jelmezben jelentünk volna meg, még abban az órában elénk tolták volna az A4 es lapot! Még a borostára vagy a vasalt orrú cipőre is ugrottak!!! Arról nem beszélve, ha egy csaj merész szerkóban jelent meg, szemrehányóan néztek rá! Szóval jön a kérdés. Mi is történt ezekkel az országokkal?! Mi történt a szokásaikkal és miért alakult így, hogy ilyenek, mint ez a beteg agyú, részt vehet rendezvényen, mit részt vehet, egyáltalán ilyen komoly pizícióba kerülhet?! Ez a szerencsétlen beteg egyébként lehet kvantummechanikából, matematikából, kémiából egy zseni, de nem is vele van a baj! Ő ilyen és pont. A társadalommal van a probléma! Szóval az antropológusoknak, a viselkedés tudomány tudósainak vagy mit tudom én kiknek vizsgálni kellene ennek a jelenségnek a gyökereit, talán megértenénk az okot és változtatnánk ezen. Mert a zusa szavazói ha olyan alakokat választanak be az ország élére, mint ezek gazdái, akkor a 80 as és 90 es évek szabályait bizony csak hallomásból ismerhetjük. Sajnos a Z generáció ezt látja, ezt tartja a normának. Szóval miért is? Mivel nem vagyok tudós, nem tudom megmondani, de sejtésem van. Véleményem szerint a mérhetelen jólét vitte ide a társadalmat. Egy biztos, ha ez a trend van terjedőben, ne csodálkozzunk, ha a vége világégés lesz, és ha lesz túlélő talán norma szerint tudnak élni ezen a bolygón, ha még lesz Föld nevű bolygó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!