Kadirov szerint Zelenszkij nem sokban különbözik Hitlertől

2022. július 15. 12:10

A csecsen hadúr óva intette az ukrán fiatalokat, hogy csatlakozzanak a hadsereghez.

2022. július 15. 12:10
null

„Kétlem, hogy a fiatalokat tömegesen katonai egységekbe hívó kijevi rezsim hangot adna a közelgő szolgálat néhány fontos pontjának” – kezdi bejegyzését a Telegram-csatornáján Razman Kadirov. A csecsen vezető szerint az ukrán hatóságok nem gondoskodnak a saját védőikről: „nyirkos pincék, priccsekre emlékeztető ágyak, egészségtelen állapotok” uralkodnak az ukrán hadseregnél. 

Kadirov egy videót is bemutat az ukrán katonák életkörülményeiről, amellyel kapcsolatban kifejti: „Ha valaki eltávolít minden Ukrajnára való hivatkozást, az emberek azt is feltételezhetik, hogy ez egy dokumentumfilm egy másik munkatáborról a náci Németországban. 

Bár maga Zelenszkij úr a bandájával együtt nem sokban különbözik Hitlertől” 

– olvasható a bejegyzésben.

Nyitókép: Aleksey Nikolskyi / Sputnik / AFP

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Muki46
2022. július 16. 11:10
Nagy sértés ez Hitlernek.
Kamcsatka5
2022. július 15. 21:43
hitler, csak 25 %-ban volt zsidó!
Nasi12
2022. július 15. 18:15
E háborúnak sok vetülete van. Egyik a nacionalisták kölcsönös kiiktatása. Az oroszokkal az Azoviakat, az ukránokkal a csecseneket. A globalisták mégsem írthatták a saját nacionalistáikat.
jozsi100
2022. július 15. 18:12
Szellemi fogyatékosokon való kisérletezés, frontvonalon való kitüntetés, gyermekek frontra való vezénylése, katonai szempontból ésszerű visszavonulás megtiltása ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!