444-es újságíró a szankciókról: Egy kicsit muszáj, hogy fájjon nekünk is

2022. május 05. 09:38

„Morálisan ezt érzem én helyesnek” – fogalmazott Vég Márton a beszélgetés során.

2022. május 05. 09:38
null

Az ATV Nap híre című műsorában kedden többek között az Európai Unió olajembargót belebegtető szankciós köre volt a téma.
Vogyerák Anikó műsorvezető vendégei Fekő Ádám, az Azonnali újságírója, Sarkadi-Illyés Csaba, az Alfahír főszerkesztője és Vég Márton, a 444 újságírója voltak. Vogyerák a műsor elején emlékeztetett arra, hogy az olajembargó alól Magyarország és Szlovákia lehet, hogy mentességet kap. Majd hozzátette, hogy „úgy tűnik Oroszország is szankciókkal készül”.

Vég Márton a témában elmondta, hogy „jelenleg olyan szankciót nem lehet bevezetni, amely nem fájna. Szerintem egy kicsit muszáj, hogy fájjon nekünk is. Nagyon nehéz és költséges lenne egy ilyen embargót meghozni.”

Majd hozzátette:

– fogalmazott Vég Márton a brüsszeli szankciók kapcsán.

„Magyarország uniós országként finanszírozza Putyin háborúját”

Azt is megjegyezte, hogy azt a helyzetet „abszurdnak tartja”, azért mert véleménye szerint „Magyarország uniós országként finanszírozza Putyin háborúját”.

Az említett részt alább tekintheti meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 230 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dezodor
2022. május 08. 07:47
Huba,most ide csak 4 betűs szavakat tudnék írni. Ezt a mocskot !
Zokni
2022. május 06. 11:21
,,Benzinkutas: ,,Tiszteletem Vég úr! Mit tölthetek? 95-ös morálist, vagy prémium szolidaritást?” Ennek mintájára azt is kérdezhetné: Benzinkutas: ,,Tiszteletem Vég úr! Mit tölthetek? 95-ös ukrán (és orosz) vért, vagy plussz prémium Orbán-hatalmat?”
miksi
2022. május 06. 10:03
Benzinkutas: "Tiszteletem Vég úr! Mit tölthetek? 95-ös morálist, vagy prémium szolidaritást?
Robertoo
2022. május 05. 21:12
Én úgy gondolom, hogy - morálisan - inkább neked fájjon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!