A hátsó ülésről lőtte le az autótolvajt egy rendőr Amerikában (VIDEÓ)

2023. április 07. 15:06

A lopott járművet vezető fiatal nem volt hajlandó megállni, ezt követően a rendőr elsütötte a fegyverét.

2023. április 07. 15:06
null

Vizsgálat indult egy 17 éves washingtoni fiatal halálának ügyében, akit egy rendőr lőtt agyon a múlt hónapban – írta meg a CNN.

A lap tájékoztatott róla, hogy a bejelentésre azt követően került sor, hogy a washingtoni rendőrség kedden közzétette a testkamerák által készített videót, amely rögzítette a március 18-i halálos kimenetelű szerencsétlenséget.

A felvételen az látszik, ahogy több rendőr vesz körbe egy autót, amely járó motorral állt helyi idő szerint reggel 9 órakor egy út szélén.

A vezetőülésben a 17 éves Dalaneo Martin aludt.

Miután az autóról kiderült, hogy lopott, a rendőrök megpróbálták elfogni a még mindig a sofőrülésben alvó tolvajt.

A rendőrök ezt követően behatoltak a kocsiba, egyikük bemászott a hátsó ülésre felébresztve az elkövetőt. Végül az autóban maradt rendőr azt kiáltotta: „Állj! Állj meg, vagy lövök!”, a sofőr azonban nem engedelmeskedett és gázt adott,

ezt követően a rendőr többször is elsütötte a lőfegyverét

– közölte a parki rendőrség.

FIGYELMEZTETÉS – a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2023. április 10. 10:39
az amerikai rendőröknél (és az államnál) kevés rohadékabb van ...
masikhozzaszolo
2023. április 08. 09:26
Amerikában ez szabálytalan. A rendőr nem volt bekötve. Az indexen meg olvasom: /Olvasónk állítása szerint úgynevezett finn módszerrel ellenőriznek a rendőrök a Petőfi hídon nagyszombat reggelén. Az akció keretein belül az egyenruhások az összes a hídon Buda felé haladó sofőrt megállítják és szondáztatják. Olvasónk szerint a kocsisor egészen a Üllői útig tart./ Mondjuk hazudik, mert a hídon tilos a megállás, ez a hídfő. De biztos így polgárbarát a rendőr.
bunko_jobbos
2023. április 08. 09:17
Durva társadalom ez az amerikai, kegyetlen, pontosabban. Ha nincs pénzed biztosításra, az utcán döglesz meg, mert a kórházból kitesznek. Egy fasz rendőr simán lelőhet ilyen esetben. Nem olyan szép ez, mint amilyennek a 80-as években tűnt...
XSXS
2023. április 07. 22:07
Volt egy kis taktikai hiba, de ez nem befolyasolja azt az USA szabalyt, hogy a rendor utasitasat betu szerint be kell tartani. Kesobb mod van ra, reklamalni, de a helyszinen a rendor szava a torveny. Nem kifogasolhato az intezkedes vegkimenetele ebben az esetben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!