Kubatov Gáborral a címlapon érkezik a legújabb Mandiner!

2023. március 08. 20:00

„Méhlegelők, dugók és hajléktalanok. Ez az ügyefogyott Karácsony Gergely eddigi teljesítménye” – fogalmazott lapunknak a Fidesz pártigazgatója. Természetesen a Fradi Leverkusen elleni esélyeiről, és a magyar foci helyzetéről is beszélgettünk.

2023. március 08. 20:00
null

„Több kiváló klubnak is beletört már a bicskája a Ferencvárosba” – mondta lapunknak a Leverkusen elleni odavágó előtt Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke. Címlapinterjúnkban beszélt arról, van-e nyomás a csapaton, illetve elárulta azt is, milyen a kapcsolata Sztanyiszlav Csercseszovval, a Fradi vezetőedzőjével. Szóba került a magyar labdarúgás örök vitatémája is, tehát mennyire szolgálja a hazai futball érdekeit a 12 csapatos NB1. A klubelnököt arról is kifaggattuk, mit gondol a szurkolók által kifeszített molinókról.

Természetesen nemcsak a Fradiról, hanem a Fideszről is beszélgettünk. Kíváncsiak voltunk, hogy Kubatov Gábor mit gondol a párt fővárosi helyzetéről, de elárulta azt is, szerinte milyen jelöltnek lehet esélye Karácsony Gergellyel szemben.

Amennyiben érdekli, hogy a Fidesz pártigazgatójának van-e félnivalója a Shadl-ügy kapcsán, vagy hogy hogyan készül a Fidesz a jövő évi európai parlamenti és önkormányzati választásra, vegye meg a Mandiner legfrissebb számát. Keresse az újságárusoknál!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik