„Védjük meg gyermekeinket az aberráltaktól!” – ismét üzent a Fradi-tábor

2023. február 27. 16:56

Kubatov Gábor korábban úgy reagált a szurkolók molinójára: „ennek a stadionban nincs helye”.

2023. február 27. 16:56
null

Ahogy arról a Mandiner korábban már beszámolt, három molinót feszítettek ki a fradisták a Kecskemét elleni szombati bajnoki mérkőzésen. A feliratok az elmúlt időszak két nagy botrányára, a külföldi antifák budapesti ámokfutására, és az efebofil hajlamaival büszkélkedő tanárasszisztensre utaltak.

 

„Vannak gyalázatos dolgok, amelyekre tényleg nincs bocsánat, de ennek a stadionban nincs helye!” – írta kedd délelőtt a Facebook-oldalán Kubatov Gábor. Az FTC elnöke így reagált arra, hogy a szombati Kecskemét elleni meccsen a fradista keménymag trágár módon üzent az Antifa-támadásokkal összefüggésbe hozott Szikra-mozgalom vezetőjének, Jámbor Andrásnak, valamint a 15 éves fiúszeretőjével kérkedő, „efebofil” tanárasszisztensnek.

A Fradi tábor újra molinóval üzent, ezúttal a debreceni stadionból:

Nyitókép: Olvasói fotó

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoldzolko
2023. február 28. 10:29
Kérdés: Kaleta ügyről miért kussoltak a nagy rendrakó fizetett műnácik??? Vicc! Kubatov emberei politikai megrendelésre szerepelnek továbbra is, és ők beszélnek arról,hogy miért viszik a politikát a stadionokba....
pintyőke
2023. február 27. 17:32
Tragikomikus, hogy az FTC-tábor idáig jutott. Ezek a molinók olyanok, mintha Kádárt és az MSZMP-t éltették volna a Kádár-rendszerben.
KBA98
2023. február 27. 17:27
Undorító világban élünk! Ezt sok szemét nagyon gazdag, magával már nem tud mit kezdeni szemetet el kéne távolítani a világból. Már annyira gazdagok és annyira nem tudnak magukkal mit kezdeni hogy a világot teszik tönkre. Soros a kibaszott kölkeivel az élen!
Aerion
2023. február 27. 17:24
Elemien súlyos emberiségellenes gyűlöletbűncselekmény ez a felvonulás, és bármi, ami ehhez köthető. Gonosz, aberrált, dekadens utolsó mocsok. Egy normális társadalomban ilyen egyszerűen nincs. Én nem ilyen társadalomra szavaztam, nem akarok ilyet látni a hazámban. Aki ilyet akar, az menjen oda, ahol ilyen van. Az, hogy ezt a fidesz eltűri, az eddig talán tolerálható volt, de most már nem az. Nincsenek uniós pénzek, nem kapunk az aberráció eltűréséért - hogy degeneráltak közelről beleköpnek a képünkbe - semmit. 20 ezer milliárd forint kohéziós forrás j á r Magyarországnak, már 2021-ben el kellett volna kezdődnie a folyósításnak, most 2023 van és egy fillér sem érkezett. De a degeneráltak az utcán akarnak parádézni, és gúnyolni a normalitást. Hát nem. Ezt nem fogjuk eltűrni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!