Mi a csudát akar a templomokban az LMBTQ-lobbi?!

2022. december 14. 20:11

Az még elfogadható, hogy egy transzvesztita előadó meggyónja bűneit, de azért egy mise alatt ne hirdethesse a woke elfajzott „igéjét”.

2022. december 14. 20:11
null
Krupincza Mariann

Hol vannak már azok az idők, amikor jókat nevettünk az Őrült nők ketrecén, vagy a Rocky Horror Picture Show-n. A két 1970-es évekbeli filmben az a közös, hogy főszereplőik női ruhákba bújt férfiak, akik különböző kalamajkákba keverednek. A maguk korában ezek az alkotások polgárpukkasztónak hatottak, de akkoriban a néző tudta, hogy ilyen figurákkal azért nem találkozik majd fényes nappal az utcán.

Most, pár évtizeddel később hatalmasat fordult velünk a világ; úgy tűnik, a 2020-as koronavírus-járvány okozta bezártság és a lelki világunkat folyamatosan felzaklató ukrajnai háború egyeseket nemhogy jobb belátásra térített volna, hanem sokkal inkább még a maradék eszüket is elvette.

A minap szembejött velem egy érdekes videó a Facebookon. A felvételen az látható, ahogy egy nagydarab, női ruhákba bújt, fekete bőrű, magát vélhetően transzneműnek beállító egyén dübörgő zenére végigvonul egy templom padsorai közt. A produkció nyilvánvalóan elnyerte a helyszínen lévő hívek tetszését, mert tapssal fogadták Istennek ezt az eltévedt bárányát.

Hogy miért mondom, hogy eltévedt? Vegyük csak sorra: idézzünk fel kronológiai sorrendben pár bibliai történést! Maga az Ószövetség úgy kezdődik, hogy az Édenkertbe az Úr Ádámot és Évát teremtette. Egy nőt és egy férfit, akik – mivel sem világháló, sem tévé nem volt akkortájt – megbékélték a saját nemiségükkel, manapság divatos szóval élve cisznőnek és ciszférfinak vallották magukat.

Ugorjunk egyet, túl az almán és a kígyón, no meg a bűnbeesésen! Folytassuk a kalandozást Szodomában és Gomorában. Abban a két városban, amelynek történetét Mózes könyve tárja elénk ugyancsak az Ószövetségben. Mint ismert, e két települést az Úr kénköves és tüzes esővel pusztította el, mert lakóik olyan „fertelmes” bűnöket követtek el, amelyek kiváltották a haragját. Az azonos neműek közötti orgiák és az állatokkal való közösülés csak pár tétel volt ezen a lajstromon.

Mivel nem vagyok teológus, nem szeretnék mély és messzemenő következtetéseket levonni, csak szerettem volna hozni pár példát arra, hogy a túlzott emberi szabadosság és a normáktól való eltérés súlyos következményeire már a Szentírás is felhívta a figyelmet.

S bár jól tudjuk, hogy a templom minden időkben menedékként szolgált, nem biztos, hogy teret kellene adnia olyan eszméknek, amelyek a keresztény erkölcsökkel ellentétesek. Az még elfogadható, hogy egy transzvesztita előadó meggyónja bűneit, de egy mise alatt ne hirdethesse a woke elfajzott „igéjét”. Azt pedig végképp ne feledjük, hogy Jézus sem tűrte meg Isten házában az oda nem illő személyeket és tevékenységeket. A kufárokat is kiűzte a templomból portékáikkal együtt. Talán nekünk is érdemes lenne ezt a bibliai mozzanatot szem előtt tartanunk.

Baráti beszélgetések során már többször megjegyeztem, hogy a személyes olvasatomban az a legnagyobb probléma, hogy a drag queenek és a különböző nemi kisebbségek tagjai „feljöttek a felszínre” a korábbi rejtett lokálokból, földalatti lebujokból. Illetve az, hogy szélsőségességet hordozó jelenlétüket „normálisként” próbálják eladni. Pedig ezeknek az embereknek nem rivaldafény kellene, hanem pszichológus vagy pszichiáter segítsége.

A woke hirdetőinek is ideje lenne végre belátniuk: azzal, hogy céltáblára helyezik ezeket az ilyen-olyan krízisben vagy zavarban szenvedőket, csak még nagyobb bajt okoznak nekik.

Az említett videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RTamás
2022. december 16. 08:18
Inkább ne filozofálj, te istentől utált, barányszerű izé, te ! Görcsös agyolvasztásod minden darabja úgy tűnik el ezen a felületen, mint jég a napon. Víz, pára, és a "semmi". Ez marad belőle(d). A Bibliára hivatkozni, mint bármi zsinórmértékére egy nem keresztényi országban...? Hát hülye biblikus lobbista vagy ? Vagy mi az anyád picsája vagy ? Anakronisztikus barom.
egali
2022. december 16. 06:23
Minden dregkvín ilyen karcsú csinibaba? Aki képtelen becsukni a száját?
Cyklon
2022. december 15. 14:37
Az ókorban a perverzeket kivitték a vár falain kívül és megkövezték őket. A mai elvetemült liberális világ legalább el kéne különítse őket, hogy legalább reklámot ne csináljanak szánalmas mivoltukról. Egyébként Arbeit macht frei!
Osztap Bender
2022. december 15. 13:22
Máglyára vele!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!