Így néz ki a Magas-Tátra Salgótarjánból fotózva

2022. január 07. 17:23

Kiválóan látszódott a Kárpát-medence legnagyobb hegyvonulata.

2022. január 07. 17:23
null

A tiszta időnek hála Salgótarjánból is látszódott a Magas-Tátra, a Kárpát-medence legnagyobb hegyvonulata. Komka Péter felvételei 2022. január 7-én készültek a Somoskői vár mögül, Salgótarján közeléből fotózva.

A Balaton mellől látszott az Alpok!

Csobánc hegyéről látszott Sümeg vára, s mögötte 160-200 kilométerre az Alpok havas hegycsúcsai. Bővebben is érdekel...

Csobánc hegyéről látszott Sümeg vára, s mögötte 160-200 kilométerre az Alpok havas hegycsúcsai.

Nyitókép: MTI/ Komka Péter 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogyo1
2022. január 09. 09:19
Gondoljátok el, hogy ezt a szépséges látvány, már többségében cigány honfitársaink élvezhetik. Persze, ha tudnák mit is látnak.... Sajnos ki kell jelenteni, hogy Salgótarján elveszett, már szemmel láthatóan is a cigányság van többségben, nem lehet kettőt lépni még a belvárosban sem úgy, hogy ne találkozz egy kultúrált kiccsssaláddal! Mióta megint cocialista pógármester van, azóta egyre lejjebb süllyed a város a mocsokba....sajnos ez a valóság. Még a régi tarjáni dolgos cigányság is így látja, ők sem tudják honnan jött ide ez a sok kannibál (ők mondják így) cigány. Itt nem marad más nemsokára, mint nyugdíjas, meg cigány. Nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy az egyik fel fogja falni a másikat, lehet tippelni, ki fog győzni......
olajfa1
2022. január 08. 15:10
Csodálatos felvétel! Köszönjük!
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. január 08. 11:06
A "lát" ige szenvedő alakja: "látszik". Tehát, nem látszódzódott a Tátra, hanem látszott. De napjainkban minden köcsög vezényszóra azt mondja, hogy "látszódik". Köcsögéknél megszűnt minden "esemény", mert csak "történés" létezik. Sportközvetítőink következetesen kerülik az anglicizmusnak tartott, pedig 100 éve tiszta magyarrá vált sportkifejezések, mint "félidő", "gól", "partjelző", "partvonal", "bedobás", "szöglet", "bíró" kifejezéseket, s helyettük a "játékrész", "találat", "asszisztens", "oldalvonal", "oldal bedobás", "sarokrúgás", "játékvezető" kifejezéseket használják. Pedig ezek a germánból lefordított hülyeségek semmivel nem jobbak, mint a 100 éve meghonosodott szavak.
Rodolfo
2022. január 07. 23:06
Nagyon szép kép!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!