Áder János táviratban fejezte ki részvétét a spanyol királynak

2013. július 26. 19:00

Áder János köztársasági elnök táviratban fejezte ki részvétét I. János Károly spanyol királynak a szerda este Santiago de Compostela közelében történt, 78 halálos áldozattal járó vonatszerencsétlenség miatt.

2013. július 26. 19:00
A Köztársasági Elnöki Hivatal pénteken az MTI-hez is eljuttatott államfői részvéttáviratban Áder János azt írta: mélységes megrendüléssel értesült a Santiago de Compostela közelében történt vasúti tragédiáról. 
 
Áder János Magyarország és az egész magyar nép nevében fejezte ki őszinte részvétét az áldozatok hozzátartozóinak.
 
A Madridból érkező vonat szerda este siklott ki egy éles kanyarban, négy kilométerre a Santiago de Compostela-i pályaudvartól. A mozdonyvezető a rádióbeszélgetések tanúsága szerint óránkénti 190 kilométerrel haladt, holott az adott szakaszon óránkénti 80 kilométer volt a megengedett sebesség. A balesetet a fékezés ellenére már nem tudta elkerülni.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsandor
2013. július 27. 12:07
vége a jóizlésnek,azt megtartom bigyónak,Nicknek,szintibojnak...te kapd be és szopd
kukagyerek
2013. július 27. 11:28
áder, éppen most menesztette azt a bírót, amelyik több perben is a Jobbiknak adott igazat.
peninsulavaldes
2013. július 27. 00:10
Azért itt egy páran nem mutatnak jó képet Fájdalom ami történt
hümmögő
2013. július 26. 20:05
A spanyol király őszinte részvétét küldte az összes magyar focicsapatért, akik semeddig sem jutottak! A spanyolok még teljes létszámba vannak a kupákban, pedig szinte semmilyen állami támogatást sem kapnak! Őszinte részvétét tolmácsolta a magyar fociért, ami egy időben csodálatos volt! Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!