Vérvételre várva: fideszes és orosz propaganda

2023. január 29. 14:36

Hadházy Ákos
Facebook
Mindent megérdemlünk, amíg ezt tétlen tűrjük.

„Kaposvári rendelő, vérvétel. Várakozás alatt kötelező állami M1, fideszes és orosz propaganda és színtiszta utasítás. Mindent megérdemlünk, amíg ezt tétlen tűrjük.”

Nyitókép: Kontra György, az M1 Híradó bemondója a vizuális megjelenésében megváltozott 4-es stúdióban a közmédia Kunigunda úti gyártóbázisán 2020. március 15-én. Indulása után 5 évvel, március 15-től megújult az M1 arculata. MTI/Illyés Tibor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 116 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezek szerint az egészségügy jól működik, mert arra nem panaszkodott: várakozási idő, vérvétel, eredmény kiadása....

Egy állatorvos is lehet primitív bunkó.......a diploma semmit sem jelent. Nálam a primitív goj szinonimája a hadházy.......

Amit kormányon produkáltak, az olyannyira riasztó, h. mostmár lassacskán 16 éve azon az oldalon nagyon korlátozottak a karrier lehetőségek.

A Fidesz oldalon szinte csoportosan feltűnni látok értelmes, jól képzett, folyamatosan papírka nélküli kommunikációra képes, szimpatikus fiatalokat.

Jobban kellett volna kormányozni. A közvagyon herdálás, iparágak felszámolása, a dolgozó, adót fizetők kizsigerelése felejthetetlen emlék.

Arató Gergely, a verőember, Molnár Csaba és tsaik egyre kevésbé vonzó lehetőség, nem beszélve olyan relikviákról, mint Csillag, Draskovics, a Fővárosnál ez a Márta nevú mágnás, aki ugyan lem relikvia, de legalább összeillik a Ripacs családdal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés