Még magyar középiskolában tett érettségije sem volt Hajnalnak, amikor már közgazdászként hivatkozott magára

2022. február 17. 6:45
Újabb információk láttak napvilágot a baloldal hegyvidéki jelöltjének végzettségéről.

Béres Sándor írása

***

Mint arról korábban írtunk, Bangóné Borbély Ildikó ügyéhez hasonlóan Hajnal Miklós is diploma nélkül nevezte magát közgazdásznak. És bár alighogy megírtuk, hogy hallgat a baloldal, majd gyorsan kizárták a diplomabotrányba keveredő Bangónét az MSZP-ből, a Momentum azóta sem mondja meg, Bangóné sorsára küldi-e Hajnalt. Sőt, Hajnal Miklós utóbb azt nyilatkozta, kvázi magyarázatként befejezetlen tanulmányaira, hogy „mondhatnám, hogy fontosabb volt nekem Magyarország jövője a saját tanulmányaimnál”.

Egészen friss hírmorzsa a momentumos politikus kapcsán, hogy legutóbb azt nem találta el, pontosan milyen státuszban van jelöltsége, valamint kiderült az is, hogy

Érdekesség, hogy a Momentum akkori elnöke, Fekete-Győr András a hír kapcsán azt nyilatkozta, szerinte nem kell diploma ahhoz, hogy valaki közgazdásznak nevezhesse magát. A villamosmérnököt sem a diploma teszi – fogalmazott a volt pártelnök.

Még magyar középiskolában tett érettségije sem volt Hajnalnak, amikor már közgazdászként hivatkozott magára

A lapunk birtokába jutott információk szerint azonban

amikor Hajnal Miklós közgazdásznak vallotta magát, még magyar középiskolában tett érettségivel sem rendelkezett.

Információnk szerint a baloldal hegyvidéki jelöltje évekig járt a Radnóti gimnáziumba, azonban az intézményben nem tett magyar nyelven középiskolai érettségit, semmilyen tárgyból. Ezt követően egy magániskola, az Intenational Brittish School diákja lett, ahonnan egy nemzetközi érettségi bizonyítvánnyal rendelkezik, 2014-ből. A dokumentumot az Intenational Brittish School Budapest állította ki (lenti kép).

***

Fotó: www.nordangliaeducation.com
The British International School Budapest honlapján elérhető információk szerint, ha valaki cikkünk írásakor szeretné az intézményben taníttatni gyermekét, a gyermek életkorától függően 100 ezer forintos jelentkezési díjat, 350 ezer forint regisztrációs díjat, valamint 300 ezer forintnyi letétet kell fizetnie (utóbbi összeget az intézmény optimális esetben visszatéríti, amikor a gyermek befejezi tanulmányait az intézményben).

Az intézményben a tandíjak 2021/22-es tanévre vonatkozóan 3 682 000 forint, valamint 7 001 000 forint között mozognak, a gyermek életkorától függően (kedvezmények nélkül). Az intézmény weboldalán található információk szerint a tandíj összege egy összegben, vagy három részletben fizethető be.

***

Később azért letette a magyar érettségit

Információink szerint ezt követően, 2021-ben, Hajnal történelem érettségit is tett, de diplomával cikkünk írásakor sem rendelkezik. A politikus jelenleg az ELTE jogi karának hallgatója.

Hajnal Miklós felügyelőbizottsági elnök a BKK-nál, pedig saját bevallása szerint csak érettségije van

Az ellenzék hegyvidéki jelöltje mindössze egy nemzetközi érettségivel tölti be a BKK Zrt. felügyelőbizottsági elnöki posztját, havi bruttó félmillió (502 200) forintért. Bővebben is érdekel...

Visszatérő elem a diplomabotrány a baloldalon

A baloldalon egyébként nem Bangóné Borbély Ildikó botránya és Hajnal Miklós ügye ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Karácsony Gergelyről 2021 tavaszán derült ki, hogy nyelvvizsga hiányában nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és a Corvinuson sem oktathatott volna. Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a Párbeszéd Magyarországért (PM) honlapján, hogy Karácsonynak PhD-ja van.

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 259 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ki kell nyomnia mindenkinek, és akkor reakciókat sem fog kapni a hozzászólásaira, azt meg nem szeretik, mert a tartóiknak látniuk kell, hogy "eljut az üzenet"

Nemsoká véglegesítik a jelölteket, most van a végső roham egymás levadászására. És ugye ki tudná jobban a folyosói pletykákat a másikról, mint a saját "szövetségesei"...

„Az ördög az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja.” (János 8,44)

Született közgazdász a srác.

Én is közgazdász vagyok. Többek közt. Két közgazdáskodás között
Szövetségi Kapitány, a meccsek szünetében pedig virológus. Egyszer
voltam már Márki Zay Péter is, de ez elmúlt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés