Márki-Zay Péter már 3 évvel ezelőtt a megvilágosodásélményéről mesélt Kálmán Olgának

2022. február 4. 11:55
Hat percen keresztül pátoszos zenei aláfestéssel könnyes szemmel, elcsukló hangon elmondott beszédrészleteket hallunk arról, hogy milyen látomásai voltak, amik persze nem voltak látomások.

„A magunkfajta, történelmi egyházakon nevelkedett állampolgárokat erősen zavarba ejti az a videó, amit Márki-Zay Péter és csapata dobott ki az internetre A hit hegyeket mozgat! címmel. Fenyegetőleg még azt is odaírták, hogy 1. rész, tehát sajnos számíthatunk folytatásra (az egészen pontosan február 2-án este jött ki, a cikk megírása után).

Kedvenc felütésünk rögtön fejbe is vágott, hiszen olvastuk A Könyvet:

„Vallásos ember létemre én azt gondolom, hogy vannak csodák... Csak mondjuk Szűz Mária nekem nem jelent meg, nincsenek látomásaim...”

Ehhez képest a videóban hat percen keresztül pátoszos zenei aláfestéssel könnyes szemmel, elcsukló hangon elmondott beszédrészleteket hallunk arról, hogy milyen látomásai voltak, amik persze nem voltak látomások.

„Onnantól kezdve úgy éreztem, hogy valaki fogja a kezemet, VALAKI HÚZ!”

De rendben, ez se volt látomás, és érdekes módon ugyanezzel a körítéssel adta elő Kálmán Olga Szeretemországjában, hogy:

– Volt egy hirtelen megvilágosodásélményem.

– Mije volt?

– Nehéz ezt pontosan elmagyarázni annak, aki még nem élte át. Ez egy majdnem vallásos élmény volt. Mintha egy kivilágított négysávos autópálya jelent volna meg előttem.”

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ja, és megint képzeljük el, hogy Orbán Viktorról lenne csak akár EGYETLEN EGY ilyen interjú...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés