Márki-Zay Péter szürreális videójában ismét ostobának nevezte a Fidesz-szavazókat

2021. december 5. 19:27
A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint Orbán Viktor összefogott az ördöggel, Putyint és barátait behozza az országba, a Fidesz bőven meg van áldva aberráltakkal. Gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott.

Erős videóval jelentkezett vasárnap Márki-Zay Péter a Facebookon. A baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje rögtön azzal kezdte, hogy Bige Lászlóval együtt ebédelt, és annak ellenére, hogy a helyszínt kétszer is megváltoztatták, a TV2 stábja mégis megtalálta. Vajon Bige Lászlót vagy engem hallgattak le? – tette fel a kérdést, majd egy átkötéssel gyorsan felidézte a balliberális médiumok hazugságát Kövér László szavaival kapcsolatban.

Bigének elmondta, hogy továbbra is úgy tudja támogatni az ellenzéki összefogás kampányát, ha rendelne egy nagymintás közvélemény-kutatást, ahogy azt tavasszal is csinálta.

A legjobb részek azonban csak ezután következtek. 

Márki-Zay némileg zavarosan úgy fogalmazott, hogy „Orbán Viktor nem a tisztességes, becsületes fejlődésért fogott össze az ördöggel,

hanem terroristákkal vacsorázik, ebédel. Nemzetközi körözött bűnözőket, Putyint, barátait behozza az országba, befogadja és itt menekíti.”

A gyermekvédelmi törvényre utalva közölte, meg fogják szüntetni a „Szájer-törvényt” és ki fognak dolgozni egy olyan törvényt, amely megvédi a gyermekeket az „fideszes aberráltaktól”, ugyanis a Fidesz szerinte bőven meg van áldva aberráltakkal. „Az önök gyermekei nincsenek biztonságban a fideszes pedofiloktól” – közölte. Ezután arról is beszélt, hogy semmiféle gyűlöletkeltést a homoszexuális közösség, „benne a rengeteg fideszes meleg” ellen nem fog eltűrni.

Orbán nem keresztény, támogatta a melegek élettársi kapcsolatát – mondja a melegházasságot támogató Márki-Zay Péter

Később azt mondta, hogy Orbán Viktor nem keresztény konzervatív, majd (ennek alátámasztásaként?) azt mondta, hogy a miniszterelnök egy olyan liberális volt, aki a homoszexuálisok élettársi kapcsolatát is megszavazta a parlamentben. Igen, ezt az a Márki-Zay Péter mondta, aki nemrég bejelentette, támogatja a homoszexuálisok polgári házasságát.

Márki-Zay szerint a Fidesz beengedi a migránsokat, és biztosított mindenkit, hogy „olyan bűnözőket mint Orbán Viktor” senki nem fog beengedni az országba, sőt ki is fogják utasítani.

A baloldali miniszterelnök-jelölt szerint Orbán Viktor Soros tanítványa, és ötször annyi migránst telepített be, mint amennyit az amerikai spekuláns javasolt, ezért ideje lenne, hogy megdicsérje.

Orbán Viktort és Szijjártó Pétert is „Soros-bérencnek” nevezte, majd a miniszterelnökről pár mondattal később már azt mondta, hogy eljutott karrierjében a „Putyin-bérencségig”, de a látszólagos ellentmondást nem magyarázta meg.

Ezt követően egy régebbi cikke miatt abortuszpártinak nevezte Dézsi Csaba Andrást, Győr fideszes polgármesterét, miközben egy mondattal előtte arról beszélt, hogy egyetért Dézsi közelmúltban tett kijelentésével, miszerint nem törvényekkel, hanem meggyőzéssel kell küzdeni az abortusz ellen.

„Vannak olyan végtelenül ostoba emberek...”

Mielőtt végleg elvesztettük volna a fonalat Márki-Zay segítségünkre sietett. Egy dologban ugyanis következetes volt: a baloldal miniszterelnök-jelöltje korábbi kijelentéseivel – amelyben a választók és a „sötétben tartott és trágyával etetett gombák” közt vont párhuzamot – kapcsolatban megjelent hírekre reagálva sokadszorra is ostobának nevezte a Fidesz szavazóit. Szerinte ugyanis a Fidesz nézi hülyének, tartja gombának a választókat, és

„ha a Fidesz sötétben tartja és trágyával eteti a szavazóit, annak az a következménye, hogy vannak olyan végtelen ostoba emberek, akik azt hiszik, hogy a Fidesz bevándorlásellenes.”

„Ha vannak olyan Fidesz-szavazók, akik gombának tartják magukat, az azt jelenti, hogy ők ezt örömmel elfogadták, hogy őket hülyének nézik” – fogalmazott a politikus,

A teljes videót itt nézheti meg, de csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk:

Összesen 232 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez tényleg egy futóbolond! Beleőrült a saját véleményébe. Szerelmes önmagába. Sajnálni kellene és imádkozni érte advent második vasárnapján, - is.

Először is a bolondgombákat nem nevelik.
Másodszor a trágya, mind a növényeknek, mind a gombáknak a jólétet, gondoskodást jelentik.

Márki-Zay az ördög segítségét is igénybe venné annak érdekében, hogy nyakunkra ülhessen!

Ez a mindent összezagyválás tipikus MZP megnyilatkozás. Mivel világos-konkrét-saját programja nincsen, ezért állandóan a túlzsúfolt szabványszövegét mondja fel.

Nem jutnak el az ellenzéki szavazókhoz ezek a hírek. Az ellenzéki pártok fuggetlenobjektiv lakájmédiái nem hozzák a tudomásukra .

Úgy tűnik, saját vélt hatalmasságától összetört.

Másfél órás videó. Nem hiszem, hogy képes leszek végig nézni.

Beszéltetni kell:-)
Mindettől függetlenül komoly mentális problémák mutatkoznak: összefüggéstelen beszéd, fogyás (az arca kisebb, de csak fizikailag), téveszmék, vádaskodás, ellenségkép......

Szerintem azért nem akarja, hogy a mozgalmából párt legyen, mert azonnal el kéne számolnia a pártfinanszírozással. Egyébként egy pénzéhes muki. Sok pert elvesztett, a büntikre mindig pénzt koldult .

Sok szamárságot mondott eddig ez a futóbolond, de ez amit most összehordott, übereli a többit.
Egyik nap azt írja, hogy összefog az ördöggel is, aztán, hogy ezt Orbán teszi.
Mióta fog össze valaki a jó ügy érdekében az ördöggel?
Mi Jézussal fogunk össze ill. Jézusra bízzuk az életünk, ügyeink irányítását, nem úgy mint te, aki mindezeket az ördögre bízod, ahogy moslékos társad Gyurcsány tette.

"Orbán Viktor nem a tisztességes, becsületes fejlődésért fogott össze az ördöggel,"

Márki-Zay a találkozó után nem titkolta, nem érdekli, ki ad neki pénzt, az sem, hogy a bűncselekménnyel gyanúsított és kartellezésért 14 milliárdos büntetésre ítélt Bige pénzeli a kampányát. Sőt, nyíltan kimondta, akár az ördöggel is összefog Orbán Viktor ellen.
Karácsony Gergely: Akár az ördöggel is összefogok

Ha kell, az ördög öreganyjával is együttműködünk!
„Nemcsak Gyurcsánnyal, az ördög öreganyjával is együttműködünk, ha szükséges mondta Gyöngyösi Márton az Azonnalinak

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés