Márki-Zay Péter szürreális videójában ismét ostobának nevezte a Fidesz-szavazókat

2021. december 5. 19:27
A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint Orbán Viktor összefogott az ördöggel, Putyint és barátait behozza az országba, a Fidesz bőven meg van áldva aberráltakkal. Gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott.

Erős videóval jelentkezett vasárnap Márki-Zay Péter a Facebookon. A baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje rögtön azzal kezdte, hogy Bige Lászlóval együtt ebédelt, és annak ellenére, hogy a helyszínt kétszer is megváltoztatták, a TV2 stábja mégis megtalálta. Vajon Bige Lászlót vagy engem hallgattak le? – tette fel a kérdést, majd egy átkötéssel gyorsan felidézte a balliberális médiumok hazugságát Kövér László szavaival kapcsolatban.

Bigének elmondta, hogy továbbra is úgy tudja támogatni az ellenzéki összefogás kampányát, ha rendelne egy nagymintás közvélemény-kutatást, ahogy azt tavasszal is csinálta.

A legjobb részek azonban csak ezután következtek. 

Márki-Zay némileg zavarosan úgy fogalmazott, hogy „Orbán Viktor nem a tisztességes, becsületes fejlődésért fogott össze az ördöggel,

hanem terroristákkal vacsorázik, ebédel. Nemzetközi körözött bűnözőket, Putyint, barátait behozza az országba, befogadja és itt menekíti.”

A gyermekvédelmi törvényre utalva közölte, meg fogják szüntetni a „Szájer-törvényt” és ki fognak dolgozni egy olyan törvényt, amely megvédi a gyermekeket az „fideszes aberráltaktól”, ugyanis a Fidesz szerinte bőven meg van áldva aberráltakkal. „Az önök gyermekei nincsenek biztonságban a fideszes pedofiloktól” – közölte. Ezután arról is beszélt, hogy semmiféle gyűlöletkeltést a homoszexuális közösség, „benne a rengeteg fideszes meleg” ellen nem fog eltűrni.

Orbán nem keresztény, támogatta a melegek élettársi kapcsolatát – mondja a melegházasságot támogató Márki-Zay Péter

Később azt mondta, hogy Orbán Viktor nem keresztény konzervatív, majd (ennek alátámasztásaként?) azt mondta, hogy a miniszterelnök egy olyan liberális volt, aki a homoszexuálisok élettársi kapcsolatát is megszavazta a parlamentben. Igen, ezt az a Márki-Zay Péter mondta, aki nemrég bejelentette, támogatja a homoszexuálisok polgári házasságát.

Márki-Zay szerint a Fidesz beengedi a migránsokat, és biztosított mindenkit, hogy „olyan bűnözőket mint Orbán Viktor” senki nem fog beengedni az országba, sőt ki is fogják utasítani.

A baloldali miniszterelnök-jelölt szerint Orbán Viktor Soros tanítványa, és ötször annyi migránst telepített be, mint amennyit az amerikai spekuláns javasolt, ezért ideje lenne, hogy megdicsérje.

Orbán Viktort és Szijjártó Pétert is „Soros-bérencnek” nevezte, majd a miniszterelnökről pár mondattal később már azt mondta, hogy eljutott karrierjében a „Putyin-bérencségig”, de a látszólagos ellentmondást nem magyarázta meg.

Ezt követően egy régebbi cikke miatt abortuszpártinak nevezte Dézsi Csaba Andrást, Győr fideszes polgármesterét, miközben egy mondattal előtte arról beszélt, hogy egyetért Dézsi közelmúltban tett kijelentésével, miszerint nem törvényekkel, hanem meggyőzéssel kell küzdeni az abortusz ellen.

„Vannak olyan végtelenül ostoba emberek...”

Mielőtt végleg elvesztettük volna a fonalat Márki-Zay segítségünkre sietett. Egy dologban ugyanis következetes volt: a baloldal miniszterelnök-jelöltje korábbi kijelentéseivel – amelyben a választók és a „sötétben tartott és trágyával etetett gombák” közt vont párhuzamot – kapcsolatban megjelent hírekre reagálva sokadszorra is ostobának nevezte a Fidesz szavazóit. Szerinte ugyanis a Fidesz nézi hülyének, tartja gombának a választókat, és

„ha a Fidesz sötétben tartja és trágyával eteti a szavazóit, annak az a következménye, hogy vannak olyan végtelen ostoba emberek, akik azt hiszik, hogy a Fidesz bevándorlásellenes.”

„Ha vannak olyan Fidesz-szavazók, akik gombának tartják magukat, az azt jelenti, hogy ők ezt örömmel elfogadták, hogy őket hülyének nézik” – fogalmazott a politikus,

A teljes videót itt nézheti meg, de csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk:

Összesen 253 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez tényleg egy futóbolond! Beleőrült a saját véleményébe. Szerelmes önmagába. Sajnálni kellene és imádkozni érte advent második vasárnapján, - is.

Először is a bolondgombákat nem nevelik.
Másodszor a trágya, mind a növényeknek, mind a gombáknak a jólétet, gondoskodást jelentik.


Márki-Zay az ördög segítségét is igénybe venné annak érdekében, hogy nyakunkra ülhessen!

Ez a mindent összezagyválás tipikus MZP megnyilatkozás. Mivel világos-konkrét-saját programja nincsen, ezért állandóan a túlzsúfolt szabványszövegét mondja fel.

Nem jutnak el az ellenzéki szavazókhoz ezek a hírek. Az ellenzéki pártok fuggetlenobjektiv lakájmédiái nem hozzák a tudomásukra .

Úgy tűnik, saját vélt hatalmasságától összetört.

Másfél órás videó. Nem hiszem, hogy képes leszek végig nézni.

Beszéltetni kell:-)
Mindettől függetlenül komoly mentális problémák mutatkoznak: összefüggéstelen beszéd, fogyás (az arca kisebb, de csak fizikailag), téveszmék, vádaskodás, ellenségkép......

Szerintem azért nem akarja, hogy a mozgalmából párt legyen, mert azonnal el kéne számolnia a pártfinanszírozással. Egyébként egy pénzéhes muki. Sok pert elvesztett, a büntikre mindig pénzt koldult .

Sok szamárságot mondott eddig ez a futóbolond, de ez amit most összehordott, übereli a többit.
Egyik nap azt írja, hogy összefog az ördöggel is, aztán, hogy ezt Orbán teszi.
Mióta fog össze valaki a jó ügy érdekében az ördöggel?
Mi Jézussal fogunk össze ill. Jézusra bízzuk az életünk, ügyeink irányítását, nem úgy mint te, aki mindezeket az ördögre bízod, ahogy moslékos társad Gyurcsány tette.

"Orbán Viktor nem a tisztességes, becsületes fejlődésért fogott össze az ördöggel,"

Márki-Zay a találkozó után nem titkolta, nem érdekli, ki ad neki pénzt, az sem, hogy a bűncselekménnyel gyanúsított és kartellezésért 14 milliárdos büntetésre ítélt Bige pénzeli a kampányát. Sőt, nyíltan kimondta, akár az ördöggel is összefog Orbán Viktor ellen.
Karácsony Gergely: Akár az ördöggel is összefogok

Ha kell, az ördög öreganyjával is együttműködünk!
„Nemcsak Gyurcsánnyal, az ördög öreganyjával is együttműködünk, ha szükséges mondta Gyöngyösi Márton az Azonnalinak

Elmebeteg.

És ez most nem egy költői túlzás.

Fidel Castro... de abban volt némi rendszer.

De tényleg, el tudjátok képzelni az őrjöngést ballib oldalon, ha Orbán lenne olyan, mint ez az eszeveszett? Most meg mint A Reményt sztárolják...

Márki Zay nyugat európai turnéján mégis, mit csinált? Akár csak Kádár 1956 november elején Moszkvában, felvette a rendeléseket, az utasításokat, majd hűséget fogadott, hogy itthon képviselni fogja, megvalósítja a nyugati elvárásokat. Itthon önmagában nincs esélye, ezért van szüksége arra, hogy nyugatról támogassák titkosszolgálattal és egyéb módszerekkel.

Mi másért lenne olyan bátor, hogy kijelenti: ha a Fidesz nyer nem fogadja el a végeredményt? Mit fog tenni, vereség esetén? Arra készül, hogy itt is Majdan típusú államcsínyt hajt végre, ahol Kijevhez hasonlóan Victoria Nuland személyesen igazítja el a zavargások résztvevőit?

Érdekes, miközben Donáth Anna meg azt ecseteli, hogy ha ők nyernének, Orbán nem adná át békés úton a hatalmat. Vádold az ellenfelet azzal, amire te készülsz.

Nézd az összefüggéseket kisapám, és ennek tükrében beszélj hazaárulásról.

Minek nevezzük azt az embert - Márki Zayt - aki külföldi körutat tesz, hogy ottani támogatóinak lábához dörgölőzve kérdezze meg, mit kívánnak tőle? Mert az nyilvánvaló, hogy csak a nyugati érdekek képviseletéhez kap támogatást.

Amerikában kiképezték, hazaküldték, hogy majd szólnak, ha kezdődik a feladat, a részleteket pedig majd Európában közlik vele.

De még egyszer, mert ez elmebaj:

Képzeljük el, hogy Orbán Viktor két héten belül kb. ötször szó szerint leostobázza az ellenzéki pártok szavazóit. Sőt. Képzeljük el, hogy akár egyetlen egyszer ilyesmit tett volna a 30+ éves politikai pályafutása során.

AZ HOGYAN VAN, HOGY EZ AZ ÁMOKFUTÁS AZ ELMEBETEG MÁRKI-ZAY-TÓL MEG ELFOGADOTT? SŐT, Ő AZ ELLENZÉK MINISZTERELNÖK-JELÖLTJE?

Általában arról nem adnak hírt, ami az ellenzéknek kínos, kellemetlen. Ezek szerint ott is.....

Csak a politikusokat, azok közül is azt, aki bebizonyította .
A szavazókat nem becsmérlik, mint MZP.

A rezsicsökkentés.......
Egy szűk, kis rétegnek hagyná meg. Onnantól mindenki többet fizetne.
Migráció....... beengedné őket.

Szerinted a hivatalos önéletrajzában miért nem említette meg, hogy kanadai állampolgár? Ráadásul fura körülmények között szerezte meg......

De érdekes:-)
De ha ti IV-t gyalázzátok, akkor azt mondjátok, hogy csak őt, a szavazóira nem vonatkozik.
Kettős mérce.

Ennyi volt, slussz! Sajnálom a gyerekeit. Odaát rossz lóra tettek. Nem először.

Mégis inkább mindennél nagyobb tévedésben van bárki ( márki és pl. itt pl. Te) ha azt hiszi, egy miniszterelnök aspiráns valaha is kommunikálhat imígyen ( t.i. összetévesztve magát "független"-ebbféle polmédia-kommunikációs ecesz-geberekkel)

Na, igen. Ez mindent elmond rólatok.

Szerinted Szijjártót lefényképezni egy hajón a tengeren az a mindennapos ujságírói munka csúcsa. De egy étteremben fotózni Márkizajt, ahhoz az orosz titkosszolgálat kell.

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Hát nem tudom. Aki két percig hallgatja makit, az rájön, hogy leginkább egy kenyszerzubbonyt kellene neki hoznia, de a baloldali szavazók beleszerelmesedtek, mert meg vannak győződve róla, hogy ő a messiásuk.

Magyarországot leszámítva a tengernyi diplomája ellenére mindenütt rájöttek, hogy elmebeteg, akire még a levágott csirke tollait sem szabad bízni. Itt meg már negyedik éve sikeresen eladja magát.

Köszöntök minden Miklóst névnapja alkalmából.

Aki ma ünnepel, bármelyik oldalon, az csak ünnepeljen, s ne öltöztesse fel a Mikulást saját politikai oldala kellékeivel, még virgácsot se kívánjon senkinek sem. Hozzon ma a Mikulás mindenkinek a a puttonyában azt, amit szeretne, amiről álmodik.

Kinek csoki Mikulás képében Orbán Viktort, kinek Gyurcsányt, vagy éppen MZP-t. De legfőképpen szeretetet, figyelmességet, egymás kölcsönös tiszteletét, emberi hangot.

A domb című filmben Wilson őrmestertől és Williams törzsőrmestertől látott gyűlölettől mentes egy napot.

S kedves Bástyaelvtárs és brumisajt, a mai napon legalább egy napra higgyétek el, hogy a másik oldalon lévők nem genetikailag alattvalók, legalább egy napig ne alázzátok meg a magyarokat, a gojokat, s bennünket, ehhez az országhoz, nemzethez, hazához lojális zsidókat se hozzátok abba a kínos helyzetbe, hogy titeket a zsidósághoz sorolnak.

Nem wc-s néninek jelentkezett, hanem minelnoknek. De fontos! Hazudott!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés