Márki-Zay: Amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel lehet választást nyerni

2021. november 26. 16:26

Eddig nem látott videórészlet került elő, amelyen az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a rezsicsökkentésről és a migrációról fejti ki álláspontját.

2021. november 26. 16:26
null

Dömötör Csaba közösségi oldalán osztott meg egy videórészletet Márki-Zay Péterről, amelyen az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a rezsicsökkentésről és a migrációról fejti ki álláspontját.

A felvételen Márki-Zay arról beszél, hogy szerinte a migrációval

meg lehet nyerni egy választást mindaddig, amíg az embereket sötétben tartjuk és trágyával etetjük.”

A rezsicsökkentéssel kapcsolatban az ellenzéki miniszterelnök úgy fogalmaz:

amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel, a migránsozással és a többivel lehet választást nyerni”.

A miniszterelnök-jelölt idézett kijelentéseit az alábbiakban hallgathatja vissza:

***

Kapcsolódó

„Nem ismerek senkit akit bántottak volna” a migránsok

Márki-Zay eddig is következetesen bevándorláspárti állásponton volt. Könyvében például „egy nagy horderejű amerikai kutatásra” hivatkozva azt mondta: „összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás a térség gazdasági fejlődésére”.

A baloldali miniszterelnök-jelölt egy másik alkalommal (egy lakossági fórumon) arról beszélt, hogy szerinte nem bántanak senkit a migránsok. Mint fogalmazott: „a legnagyobb veszélyt én nem abban látom, hogy itt tömegével jönnének a migránsok, hál istennek nem ismerek senkit akit bántottak volna”. Mindehhez hozzátette azt is, hogy – álláspontja szerint – az illegális migráció politikai manipulációs eszköz.

„A rezsicsökkentés népbutítás”

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a rezsicsökkentés kapcsán is többször kifejtette: nem ért egyet az Orbán-kormány álláspontjával. Mint arról lapunk is beszámolt, legutóbb épp népbutításnak titulálta a rezsicsökkentést. Mint fogalmazott: szerinte „mindent lehet jól csinálni, okosan csinálni, meg lehet ostoba módon csinálni, lehet néphülyíteni”.

Márki-Zay eddig is következetesen bevándorláspárti állásponton volt. például hivatkozva azt mondta: A baloldali miniszterelnök-jelölt egy másik alkalommal (egy lakossági fórumon) arról beszélt, hogy szerinte Mint fogalmazott: Mindehhez hozzátette azt is, hogy – álláspontja szerint – az illegális migráció politikai manipulációs eszköz. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a rezsicsökkentés kapcsán is többször kifejtette: nem ért egyet az Orbán-kormány álláspontjával. Mint arról lapunk is beszámolt, legutóbb épp  a rezsicsökkentést. Mint fogalmazott: szerinte

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lewdberg
2021. november 27. 18:22
jól mondja MZP. aki még mindig Fidesznyik hívő az tényleg szart eszik minden nap:D
Kamov
2021. november 27. 16:11
Ha már gomba, akkor maki egy igazi sátántinóru , az is gomba. Hátha még enne is belőle.
Ronee
2021. november 27. 15:17
Ez az mzp egy megalomániás, egoista patkány...na ez lenne csak igazi diktátor. Aki nem isteníti az nem is ember a számára. Leszarja ez Magyarországot %)
KBA98
2021. november 27. 14:45
Ha esetleg kihúzzák a lába alól a talajt ki fogja a 7 pulyát (és hol) felnevelni????? A mormonok már tudják, hogy visszatér?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!