Márki-Zay szerint a rezsicsökkentés népbutítás, Bige Lászlóról pedig nem tudja, hogy bűnöző-e

2021. november 24. 11:21

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje kedd esti gárdonyi fórumán a rezsicsökkentést kritizálta, Bige Lászlót viszont védelmébe vette.

2021. november 24. 11:21
null

Márki-Zay Péter kedd este Gárdonyban tartott fórumot, melynek során többek között a rezsicsökkentésről, valamint a Bige Lászlót ért vádakról is elmondta véleményét.

Márki-Zay: A rezsicsökkentés népbutítás

A rezsicsökkentésről szólva az ellenzék miniszterelnök-jelöltje elmondta: az „óriási probléma” az, hogy „ahelyett, hogy okosan reagálnánk egyes problémákra”, szerinte „sajnos néhány politikus, ugye azt kereste, hogy hogy lehet ebből lopni. Hogy lehet ebből személyes hasznot csinálni?”

Márki-Zay Péter elmondta: „na, a rezsicsökkentés az egyik ilyen népbutítás”,

mint fogalmazott, szerinte „mindent lehet jól csinálni, okosan csinálni, meg lehet ostoba módon csinálni, lehet néphülyíteni”. A politikus kijelentéseit az alábbi videó 24. percétől kezdődően hallgathatja vissza.

Márki-Zay: Nem tudom, hogy Bige László bűnöző vagy nem bűnöző

A hódmezővásárhelyi polgármester Bige Lászlóról szólva úgy fogalmazott: 

kérdezték, hogy Bige Lászlóval mi a helyzet, hogy ő most bűnöző, vagy nem bűnöző, én nem tudom.”

Márki-Zay hozzátette:

Lehet, hogy tényleg volt kartell, lehet, hogy nem volt.”

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje ugyanakkor Bige László védelmében felvetette azt is: „az is lehet, hogy egyáltalán nem a kartellezés a probléma”. Mint fogalmazott: „egyelőre nem látunk rá bizonyítékot, egyelőre csak a propagandát látom meg azt, hogy meg akarják szerezni a cégét.”

Márki-Zay elmondta: kampánya jelentős részét Bige László finanszírozhatja

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint lehetséges, hogy a kampány tizedét, vagy ötödét a baloldali oligarcha fogja anyagilag támogatni, Márki-Zay eddig ötmillió forintot kapott Bigétől. Bővebben is érdekel...

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének Bige Lászlóval kapcsolatos, fent idézett kijelentéseit az alábbi videó 21. percétől kezdődően hallgathatja vissza:

Nyitókép: Facebook

Összesen 244 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
satman11
2021. november 25. 13:34
Stratégiai terméknek minősíteni a műtrágyát, átmenetileg felfüggeszteni minden export engedélyt ebben a termékcsoportban és a Bige által használt átlagárral az állam felvásárolja a készletet. Bige pedig belerohadhat a helikopáterébe a Zajossal együtt....esetleg menedékjogot kérhet Észak Koreában, oszt pont.
Rocktoberi
2021. november 24. 21:08
A rezsicsökkentés ostorozásával sok szavazót szerezhet. Ja, nem..... Hülye mint a segg.
erdei nyezega
2021. november 24. 19:11
jó az a rezsicsökkentés emberek!...higgyétek csak el!...kell az....ha nem lenne a gatyátokat kifizetnétek az energiára...
Sulammit
2021. november 24. 18:56
Több, mint 2 órát beszélt, és beszélt és beszélt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!