Megjelent Robert Sarah bíboros új könyve

2021. október 24. 10:59
A Házaspárok, ébresszétek szerelmeteket! című kötet Barsi Balázs Széchenyi-díjas ferences szerzetes fordításában olvasható.

A Szent István Társulat könyvesboltjaiban már elérhető Robert Sarah bíboros új könyve, a Házaspárok, ébresszétek szerelmeteket!, Barsi Balázs Széchenyi-díjas ferences szerzetes fordításában.

Kedves Testvérek!

Bíboros úr ebben a könyvében házaspároknak és a családoknak kíván segítséget nyújtani, hogy újra felfedezzék a szeretet forrásait és a felélesztéséhez szükséges eszközöket. A kötet egy lelkigyakorlat összefoglalása, melyet »A házaspárokat gyógyító Mária« oltalma alatt tartott Lourdes-ban. Amikor Sarah bíboros az emlékezetünkhöz, értelmünkhöz és akaratunkhoz szól, akkor főként azt szeretné, hogy elérje a szívünket” – olvasható  Barsi Balázs atya közösségi oldalán.

A hit misztériumairól szóló elmélkedéseivel a reménységre hív. A szereteté lesz az utolsó szó. Az élet országútján szenvedőknek Krisztus azt mondja: én legyőztem a rosszat. Igen, Mária gyógyítja a házaspárokat és a családokat, palástjával beborít bennünket és senkit sem hagy egyedül” – fejti ki Guillaume d'Alancon, az Európai Családok Intézetének igazgatója, majd hozzáteszi: forduljunk tehát hozzá bizalommal... s így senki és semmi sem lesz képes elválasztani minket Krisztus szeretetétől.

Kép: Barsi Balázs közösségi oldala

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés