The Federalist: Így akarja lazítani Soros az amerikai közrendet

2020. szeptember 24. 15:08
Dollármilliókat öl Soros György abba, hogy liberális ügyészek megválasztását segítse Amerika-szerte.

Soros György 2015 óta azzal is próbálja átalakítani Amerikát, hogy hatalmas összegeket öl abba, hogy a helyi kerületi ügyészválasztásokon a baloldal megengedőbb büntetőpolitikát folytató jelöltjei mellett kampányoljon – írja a The Federalist tekintélyes amerikai véleményportál. 

Soros eme tevékenysége számos amerikai tagállamra kiterjed: Texas, Colorado, Kalifornia, Oregon, Washington, Florida, New York, Pennsylvania, Virginia és Arizona is ott van a radarján a portál szerint. Philadelphiában például 1,7 millió dollárt költött arra, hogy megválasztassa jelötjét, Larry Krasnert. 

A The Federalist több példát hoz arra, hogy Soros hol kire mennyit költött:
2,000,000 dollár Kim Foxxra az Illinois-beli Cook megyében.
1,400,000 dollár Aramis Ayala kampányára, hogy állami ügyész legyen Orlandóban (Florida).
1,150,000 dollár Jake Lillyre, hogy a Colorado-beli Jefferson- és Gilpin megyék ügyésze legyen.
958,000 dollár Joe Gonzalesnek hogy a texasi Bexar Countyban legyen kerületi főügyész.
650,000 dollár Jose Garzának a texasi Travis megyében az újraválasztásért.
750,000 dollár Joe Kimoknak a floridai Broward megyében az állami főügyészségért.
583,000 dollár Kim Oggnak, hogy a texasi Harris County kerületi ügyésze legyen.
583,000 dollár Parisa Dehghani-Taftinak a virginiai Arlington megyében.
500,000 dollár Jody Owennek a mississippi-i Hinds megyében.
406,000 dollár James E. Stewartnak a louisianai Caddo Parish-ban. 
392,000 dollár Steve T. Descanónak a virginiai Fairfax megyében.
275,000 dollár Diana Bectonnak a kaliforniai Contra Costa megyében a hivatalban maradásért.
147,000 dollár Darius Pattillónak a georgiai Harris megyében a kerületi ügyészi pozícióért.
116,000 dollár Kim Gardnernek, hogy a missouri-i St. Louis-ban ügyész maradjon.
107,000 dollár Raul Torreznek, hogy ügyész lehessen az új-mexikói Benalillo megyében.
89,000 dollár Scott Colomnek a mississippi-i Lowndes megyében.

A Los Angeles Times 2018-ban azt írta, hogy Soros 2,7 millió dollárt költött ilyen kampányokra Kaliforniában, és 16 milliót dollárt más államokban. A többi jelöltre nézve Soros ügyészválasztési kampánytámogatásai azért végzetesek, mert az ilyen kampányokra nem szokás sok pénzt költeni. 

2020 januárja óta például Soros György kampánytámogatásainak köszönhetően az a Chesa Boudin San Francisco kerületi főügyésze, aki korábban Hugo Chávez venezuelai baloldali diktátor tolmácsa is volt. Szülei a Weather Underground militáns szélsőbaloldali szervezet tagjai voltak, akiket fiuk 14 hónapos korában,1981-ben fegyveres autórablásért börtönbe csuktak 20, illetve 75 évre, így Chesa Boudint egy Weather Underground-vezető nevelte. 

Chesa Boudin politikájának köszönhetően a város – mint arról írtunk – kiengedte börtönlakóinak felét, legalizálta a sátorban való lakást, a kábítószerfogyasztást, a prostitúciót és a köztereken való ürítést, ezzel elősegítve a San Francisco-i hajléktalanválságot és káoszt.

Kim Foxx hivatalba lépése után a Law Enforcement Legal Defense Fund jelentése szerint 13 százalékkal esett a vádlottat bűnösnek nyilvánító ítéletek száma a súlyos bűncselekmények esetében, és 39 százalékkal nőtt a bíróság által ejtett esetek száma. 

Kim Gardner épp megpróbálja a zavargó tüntetőket fegyverrel elriasztó St. Louis-i jogász házaspárt,  Mark és Patricia McCloskey-t börtönbe küldeni, holott egy lövés sem dördült, mikor fegyvertartási joguknál fogva kiálltak otthonuk elé, hogy megvédjék magukat és elriasszák a „békés” tüntetőket. És még lehetne sorolni.

Soros amúgy 50 millió dollárt adott a „tömeges bebörtönzés” elleni kampányra a American Civil Liberties Unionnak, holott, mint írtuk, nincs indokolatlan, tömeges bebörtönzés Amerikában.

Robby Starbuck, a The Federalist szerzője azzal zárja cikkét: ha a rendet és a törvényt nem tartatják be egy országban, akkor idővel felborul a közrend.

Mint azt megírtuk, Thucker Carlson, a Fox News műsorvezető sztárja nemrég Soros Györgyöt kritizálta műsorában. Mindezt azután, hogy a csatorna nem sokkal korábban lekeverte Newt Gingrich korábbi amerikai kongresszusi képviselőt, a képviselőház egykori republikánus elnökét, amikor épp arról beszélt, hogy Soros György miképp pumpál dollármilliárdokat az amerikai igazságszolgáltatásba, így segítve elő többek között baloldali ügyészek erőpozícióját. Utóbbiak rendőrellenesek, nem hajlandók a bűnelkövetők bebörtönzésére, ami a demokrata vezetésű városok biztonságának látványos romlásához vezet.

Sorost az amerikai jobboldalon sem szeretik, írt már Soros-hálózatról a Wall Street Journal, a káosz mesterének nevezte a City Journal; az izraeli származású, amerikai Rachel Ehrenfeld, az American Center for Democracy igazgatója pedig 2017-ben úgy nyilatkozott a Mandinernek, hogy „imádja a Soros-plakátokat”.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nálunk meg nincs is korrupció!
Meg lölőzés sincs!
De van 15 millió megtakarítása mindenkinek. Persze csak átlagosan.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés