Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Sorost kritizálta Tucker Carlson

2020. szeptember 23. 17:43

A műsorvezető szerint Soros dollármilliókat költött kerületi ügyészek választási kampányaira.

2020. szeptember 23. 17:43
null

„Sok város már nem is akarja betartatni a törvényt. Olyan helyeken mint Portland, San Francisco vagy Philadelphia az erőszakos bűncselekmények olyan gyakoriak mint a közlekedési szabálysértések. Miért történik mindez” – tette fel a kérdést a műsorvezető.

„Tegnap este ezen a műsoron rámutattunk, hogy milliárdos ideológusok, mint Soros György, dollármilliókat költöttek helyi kerületi ügyészek választási kampányaira” – folytatta Carlson. „Céljuk, hogy a törvényt érvényre juttató ügyészeket a törvény végrehajtását megakadályozó, pártos, részrehajló munkatársakkal cseréljék ki. A bűnözők bűncselekményeket követnek el, a rendőrök letartóztatják őket, a Soros által támogatott kerületi ügyészek pedig szabadon bocsátják őket. Ez nem összeesküvés-elmélet, láthatjuk ahogy újra és újra megtörténik. Ennek pedig az a következménye, hogy emberek halnak meg, a társadalmunk elzüllik, a dolgok szétesnek.”

Majd kérdéssel vitte tovább a gondolatot: „Miért akarja ezt Soros György? Fogalmunk sincs, és nem akarunk spekulálni. De bizonyossággal kijelenthetjük, hogy Soros György tette ezt velünk, nyilvánosan elérhető nyilvántartások bizonyítják mindezt. Soros és ügyvédei nem bírják elviselni azt, amikor az amerikaiak rámutatnak erre. Több hírszervezetet elhallgattattak már a témában. Nem gondolják, hogy jogod van észrevenni, mit tesz Soros György az országoddal” – fejtette ki.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antares007
2020. szeptember 24. 21:17
Mélyen Tisztelt Kaszás Úr!,ezúton jelezném,hogy a sorban állók közül sorsolod ki sokak kérésére a sorost,hogy sorsunk javulhasson, sorosokat vedd végre sorra.Soron kívüli köszönettel.
Saksafar
2020. szeptember 24. 19:09
Szerintem Tucker Carlson is Orbán embere, de rejtély, hogy mivel tudta rávenni Zsorzsbácsi kritizálására, aki baloldalon köztudottan a világ jótevője volt, van, lesz.
bispora
2020. szeptember 24. 13:05
Nem érdekes, hogy a mandi által először föltett google video egy 1 másodperces tétel volt. Ez a második google video meg lefagy a felénél. Ha valaki meg akarja nézni az egészet a bitchute-ot használhatja- milyen aljas világ lesz nemsokára, az információ manipulálásával... https://www.bitchute.com/video/MzPFvwe7R8mn/
Vaják
2020. szeptember 24. 08:28
Ha Amerikában a tévében ilyen szörnyűségeket lehet mondani, akkor komolyan elkéne oda egy kis demokrácia meg jogállamiság!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!