Nagy-Magyarország térképpel lendítenék fel a román turizmust

2020. június 5. 14:13
Románia, fedezd fel újra önmagad! – olvasható a kampány jelmondata, a háttérben egy Nagy-Magyarország térképpel.

A koronavírus miatti leállás a román gazdaságnak sem tett jót, ott is főleg a turisztikai ipar sínylette meg a járványt. Ennek ellensúlyozására egy rövid imázsfilmet készítettek, amelyben az országban található látványosságokat népszerűsítik, köztük számos erdélyi helyszínnel. A Főtér szúrta ki, hogy az alapjáraton semmi különöset nem mutató imázsfilm az utolsó képeken elég nagy meglepetést tartogat. Ezen egy hó borította hegycsúcsot láthatunk, jobban mondva a hegycsúcsról a néző szeme elé táruló csodálatos tájat.

Az előtérben egy kettős kereszt látható – ami még nem annyira feltűnő, bár a magyar címerben látható keresztet idézi. Ha viszont jobban szemügyre vesszük a képet, a kereszten Nagy-Magyarország térképét is láthatjuk. Valamint egy piros-fehér-zöld nemzeti színű szalagot.

És ekkor jelenik meg a kampány jelmondata is a képen: Románia, fedezd fel újra önmagad! – buzdítanak lelkesen a Nagy-Magyarország térképpel. A reklámfilm végén feltüntetik a megrendelőket is, köztük a Tarom légitársasággal és a Román-Amerikai Alapítvánnyal.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lesz magyar feltámadás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés