Melltartós nők álltak az ultraortodox tüntetők útjába Jeruzsálemben

2019. május 23. 16:48

Vajon ki nyert?

2019. május 23. 16:48

Ultraortodox férfiak és fiúk vonultak fel Jeruzsálem utcáin szombaton, mivel az Eurovíziós Dalfesztivál szerintük Sábesz-szegésre kényszerítette a Tel-Avivban dolgozókat – írja a Neokohn. A rendőrséggel többször is összecsaptak a tüntetők, mígnem váratlan fordulat történt. A felvonulókkal szemben melltartós nők jelentek meg, akik miatt az ultraortodoxok távoztak a helyszínről, mivel a judaizmus szigorú szemérmességet (cniut) ír elő, és tiltja az illetlen viseletű nők látványát.

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
delphinus
2019. május 25. 15:12
Ugyanaz a föltűnni vágyás és különcködés táplálja mindkét magatartást, a sötét hosszú szoknyában járó férfit az utcán mint a tetszelgő nőt. Csak tükröt tartottak a lányok. Aki csak az egyiken háborog, nézzen magába.
duzur
2019. május 25. 13:30
Bár az osztrák feministák lennének ilyen rámenösek. Talán a vallásos múszlim hapsik is elszaladnának tölük egészen Törökországig... De lehet, hogy tévedek.
néhai Ch.Pilot
2019. május 24. 14:10
Egyre több a szajha...
abszurd
2019. május 24. 12:04
Don Vittorio kedvencei milyen remekül beleillenek az európai kultúrkörbe...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik