Gulyás Márton riogatta az ásotthalmi gyerekeket

2017. március 19. 10:19

Toroczkai László
Facebook
Sikerült kiderítenem, ki bújt meg a Darth Vader-jelmez alatt, ki volt az, aki a szedett-vedett libsi csapata élén gyerekeket akart riogatni a nemzeti ünnepen Ásotthalmon. Gulyás Márton, hivatásos szivárványhullámos bajkeverő.

24 órán belül sikerült kiderítenem, hogy ki bújt meg a Darth Vader-jelmez alatt, ki volt az, aki a szedett-vedett libsi csapata élén gyerekeket akart riogatni a nemzeti ünnepen Ásotthalmon. Gulyás Márton, hivatásos szivárványhullámos bajkeverő volt a maskarában, ezek szerint az első információm is jó volt, hiszen ők valóban Soros-fiókák, a Gulyás Márton által vezetett Krétakör 2014-ben 22,3 millió forintos támogatást kapott Sorostól, és ki tudja még milyen csatornákon áramlik hozzájuk Amerikából a vén ördög pénze. Így már érthető, hogy mi a bajuk Ásotthalommal és a határt védő rendőrökkel.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gulyás éppolyan pojáca, mint a Féleszű.
Ezért aztán nem is bírják egymást.

Az amerikai Országos Demokrácia Alapítvány és Soros macedóniai provokátorokat fizet.

Az angol nyelvű macedóniai hírportál azzal kezdi beszámolóját, hogy Soros és a washingtoni Országos Demokrácia Alapítvány (NED – National Endowment for Democracy) által finanszírozott „Civil” nevű „nem kormányzati szervezet” Macedóniában kampányt indított, amelynek keretében arra bátorítja a polgárokat, hogy másokat provokáljanak, majd pedig az incidenst vegyék fel okostelefonjukra. Az így elkészült videofelvételért, azaz incidensekért darabonként 100 amerikai dollárt fizet a provokátoroknak, tudta meg a macedón Vecer nevű lap.

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/sorosek-provokatorokat-fizetnek

THE FORWARD

Három amerikai szenátor felhívást intézett a kormányhoz, hogy vizsgálja ki, vajon Trump elnök terrorelhárítási tanácsadója, Gorka Sebestyén nem sértette-e meg a törvényt azzal, hogy nem tárta fel a bevándorlási hatóságoknak, miszerint „egy magyar náci szövetséges csoportnak volt tagja”.

Richert Blumenthal, Dirck Durbin és Ben Cardin szenátor a belbiztonsági, valamint az igazságügyi minisztériumnak írt levelet az ügyben arra kérve őket, hogy vizsgálják meg Gorka bevándorlási dokumentumait.

A szenátorok levelüket a Forward (az amerikai zsidóság ezen vezető lapja) jelentésére alapozzák (lásd a 444.hu-n a cikk tegnapelőtti ismertetését itt: https://444.hu/2017/03/16/az-amerikai-sajtoban-arrol-irnak-hogy-a-trump-tanacsado-gorka-sebestyen-a-horthy-alapitotta-vitezi-rend-tagja)

A „tényfeltáró” cikk szerint Gorka hűséget esküdött a Vitézi Rendnek, amely „ultranacionalista szervezet” és amelynek tagjait a külügyminisztérium rendelkezése szerint nem szabad beengedni az Egyesült Államokba.

„Mély aggodalmunkat fejezzük ki azon jelentések szerint, hogy Dr. Gorka eltitkolta a szélsőjobboldali antiszemita magyar szervezetben, a Vitézi Rendben való tagságának tényálladékát, amikor amerikai állampolgárságért folyamodott”, írta a három szenátor.

LIFE SITE NEWS

Az argentínai Tucumanban rózsaszínű álarcot öltött feministák úgy tettek, mintha abortuszt hajtanának végre egy Szűz Máriának öltözött nőn egy észak-argentínai katedrális előtt. Ezt ők a nemzetközi nőnapi tiltakozások részének tekintették.

Az erről készült fotó mutatja, miként ömlik a vér Szűz Mária lábai közül.

Maureen Ferguson (Katolikusok Társasága) elmondta, nagy szomorúsággal értesült erről a nagyon sértő t iltakzásról.

A Pan y Rosas (Kenyér és Rózsák) nevű aktivista csoport a facebookon védte meg az álabortuszt eljátszó nőket.

Soros György,
Richert Blumenthal, Dirck Durbin és Ben Cardin,
a The Forward,
a rózsaszínű álarcot öltött "argentin" feministák

ugyanannak az éremnek ugyanazon oldala.

És még ennek az éremnek van legalább 663, fenti hárommal:666.
Ez a: radikális cionizmus, azaz Cion mai "bölcsei"...

Ők aztán nem. Mint látszik is.

Mi meg összeesküvés elméletet csinálunk, meg konteót, csak azért, mert kimondjuk a valót. Amerika érdeke Európa gyengítése, nem véletlen, hogy az amerikai gazdagok támogatják a migrációt. Ezért kell nekik a színes Európa. A ránk hozott szeméttel meg sose törődtek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés